Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:26 25 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul Aniversare pentru Cristi Ganea. Echipa își continuă antrenamentele la baza proprie (galerie foto + video)

ro

25 May, 2020 00:00 2449 Marime text

• În iarna acestui an, Cristi Ganea s-a întors la FC Viitorul, împrumutat de Athletic Bilbao
• Ganea a marcat golul victoriei din preliminariile Ligii Campionilor, 1-0 cu Apoel Nicosia
 

Cristi Ganea, experimentatul fundaș al FC Viitorul, și-a serbat duminică, 24 mai, ziua de naștere, el împlinind 28 de ani.

„La mulți ani, Cristi! Odată cu împlinirea a 28 de ani, îți urăm multă sănătate, fericire și reușite în tricoul negru-albastru!“, a fost mesajul clubului constănțean. Cristian Ganea a debutat în Liga 1 pe 20 februarie 2015, pentru formația FC Brașov, în meciul din deplasare cu Petrolul Ploiești, pierdut cu 0-1. În tricoul echipei de sub Tâmpa, Ganea a strâns 16 meciuri. A fost transferat apoi la FC Viitorul Constanța, pentru care a jucat în sezoanele 2015/16, 2016/17, 2017/2018, disputând 94 de meciuri, înscriin opt goluri și reușind să câștige și titlul de campion cu formația de pe litoral. A marcat golul victoriei constănțene din preliminariile Ligii Campionilor, 1-0 cu Apoel Nicosia, pe 26 iulie 2017. În vara lui 2018, a fost transferat de echipa spaniolă Athletic Bilbao, care, după o perioadă, l-a împrumutat la Numancia, iar, din iarna acestui an, la FC Viitorul.
 

Contractul lui Zoua, încheiat de comun acord

Actualmente, FC Viitorul continuă antrenamentele la baza sportivă a Academiei Gheorghe Hagi, de la Ovidiu, în grupuri de câte patru jucători, conform protocolului Ministerului Sănătății. „Cu excepția lui Jacques Zoua, al cărui contract s-a încheiat de comun acord la începutul lunii trecute, lotul echipei noastre nu a suferit nicio modificare față de ultimul meci oficial din acest an“, se arată pe site-ul oficial al FC Viitorul.

Sursa foto: FC Viitorul


Citește și:

FC Viitorul și-a reluat antrenamentele, la baza sportivă de la Ovidiu (galerie foto + video)

Cristi Ganea, ultimul meci pe teren propriu la FC Viitorul „Am primit un telefon care mi-a schimbat viaţa. Hagi mi-e ca un tată“






 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii