Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:16 27 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul joacă luni cu Poli Iași Gică Hagi - „Vom avea un meci foarte greu, dar suntem pregătiți“

ro

02 Feb, 2020 19:14 1774 Marime text
FC Viitorul susține luni, 3 februarie, de la ora 20.00, meciul din etapa a 23-a a Ligii 1, în deplasare cu Poli Iași, pentru ambele echipe aceasta fiind prima confruntare oficială din noul an.

În clasament, FC Viitorul se află pe locul șapte, cu 35 de puncte, în vreme ce echipa formația ieșeană ocupă poziția a 11-a, cu 22 de puncte.

Sperăm să avem un an bun, ca în ultimele trei - patru sezoane, cu rezultate bune, în care am progreat tot timpul și am făcut performanță , devenind mai buni de la zi la zi. Acesta e spiritul nostru și vrem ca și în 2020 să muncim mult și să reușim lucruri foarte frumoase. În fotbal trebuie să fii mereu pregătit și motivat. Acesta e idealul meu. Fiecare jucător trebuie să-și dorească să progreseze. În cele patru meciuri care mai sunt din sezonul regulat, trebuie să dovedim că merităm să fim în play-off, să facem victorii și rezultate bune. Trebuie să avem un joc complet, cu un spirit ofensiv. Poli Iași a făcut o mutare importantă în această iarnă, aducând un antrenor cu mare experiență, inteligent, care știe să joace fotbal, Mircea Rednic. Ca jucător, era disciplinat, dar și creativ.  A adus imediat câțiva jucători interesanți și va continua munca lui Mihai Teja, cei doi lucrând mult timp împreună și cunoscându-se foarte bine. Sunt sigur că va fi un meci foarte greu pentru noi, dar suntem pregătiți. Ne-a interesat mai mult pregătirea decât rezultatele și să rulăm toți jucătorii, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul.   

Cred că suntem pregătiți pentru acest meci, în care trebuie să scoatem un rezultat pozitiv, pentru a ne îndeplini obiectivul. Am făcut un cantonament în care am încercat să punem la punct toate detaliile și să acumulăm minute. Toate meciurile sunt grele, echilibrate, nu mai există echipe mici. Trebuie să ai atitudine și determinare și să-ți joci propriul stil, a spus și căpitanul FC Viitorul, Bogdan Țîru.


Golgeterul Gabriel Iancu a spus:

Mergem să luăm cele trei puncte, să venim liniștiti și să pregătim următoarele meciuri. Sunt patru partide foarte grele, dar suntem pregătiți, atât mental, cât și fizic. Am trecut printr-o perioadă grea, de acumulări fizice, cu două antrenamente pe zi. În amicale, nu am avut rezultatele dorite, dar sunt sigur că la partidele oficiale situația se va schimba.


Sursa foto: 1 - ZIUA de Constanța, 2 - FC Viitorul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii