Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:26 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul si Callatis, la Cupa Zilelor Tarlungeniului

ro

30 Jul, 2010 01:51 1651 Marime text
fcviitorul.jpgPartidele din cadrul acestei competiţii vor avea loc pe 31 iulie şi 1 august

FC Viitorul va participa la un miniturneu amical format din patru echipe, în oraşul în care au susţinut primul stagiu de pregătire al verii, Tărlungeni. Adversara din semifinale va fi Callatis Mangalia, formaţia pregătită de fostul antrenor de la Farul, Cristian Cămui.

Nou-promovată în Liga a II-a, FC Viitorul Constanţa va participa, pe 31 iulie şi 1 august, la Cupa Zilelor Tărlungeniului. Alături de formaţia constănţeană vor mai participa alte trei echipe de eşalonul al treilea: Unirea Tărlungeni (echipa organizatoare), CSM Braşov şi Callatis Mangalia, echipă antrenată de Cristi Cămui. În urma tragerii la sorţi care a avut loc miercuri, s-a stabilit programul competiţiei. Astfel, sâmbătă sunt programate meciurile din semifinale, Unirea Tărlungeni - CSM Braşov (ora 16.00) şi FC Viitorul - Callatis Mangalia (ora 18.00), iar duminică, de la aceleaşi oră, vor avea loc finalele. În afara celor două partide pe care le susţine la Cupa Zilelor Tărlungeniului, FC Viitorul va juca alte trei meciuri de verificare în stagiul de pregătire pe care îl întreprinde în această perioadă la Braşov. Aseară, elevii lui Cătălin Anghel şi Norbert Niţă au disputat primul amical din cadrul celui de-al doilea cantonament al verii, în compania unei alte divizionare secunde, Dacia Mioveni (echipă clasată pe locul 3 în Liga a II-a, Seria 2, sezonul trecut). Partida a avut loc după închiderea ediţiei. Următorul joc de pregătire va avea loc miercuri, de la ora 17.30, când Viitorul va avea ca adversară pe CS Otopeni (locul 6 în Liga II, Seria 2, sezonul trecut). Locul de desfăşurare a partidei urmează să fie ales între stadionul Metrom din Braşov, unde echipa de pe litoral îşi desfăşoară antrenamentele sau cel din Făgăraş. Ultimul meci de verificare este programat chiar în ultima zi a cantonamentului de la Braşov (vineri, 6 august), formaţia pregătită de Cătălin Anghel urmând să întâlnească pe CF Brăila (nou-promovată în Liga a II-a), de la ora 11.00.

Programul meciurilor Ligii a II-a, pe 2 august

După încheierea stagiului de la Braşov, FC Viitorul va reveni la Constanţa pentru a pregăti debutul în al doilea eşalon fotbalistic. Astfel, primul meci oficial al echipei constănţene va avea loc pe 21 august, când este programată prima etapă a Ligii a II-a. Adversara din prima etapă a campionatului va fi stabilită la începutul săptămânii viitoare, luni fiind programată tragerea la sorţi a programului meciurilor din Liga a II-a şi Liga a III-a. În cazul în care îşi vor depune documentaţia pentru înscrierea în campionat, Viitorul va avea ca adversare în Liga a II-a alte două echipe constănţene, Săgeata Năvodari şi FC Farul Constanţa. În cazul echipei fanion a judeţului, şansele de a începe campionatul sunt foarte mici.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii