Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:52 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FCU 1948 Craiova - Farul Constanța Gică Hagi - „Trebuie să ne așteptăm la un meci puternic, precum cel de la Rapid“ (VIDEO)

ro

26 Oct, 2022 15:24 5918 Marime text


Etapa a 16-a a Superligii, prima din returul sezonului regular, programează, vineri, 28 octombrie, de la ora 21.00, meciul FCU 1948 Craiova - Farul Constanța.

În clasament, echipa de pe litoral se află pe locul întâi, cu 34 de puncte, în timp ce echipa din Bănie ocupă poziția a 12-a, cu 16 puncte.

Sunt în joc trei puncte importante, adversarul are un spirit bun, din Oltenia. E adevărat că nu stă foarte bine din punctul de vedere al rezultatelor, dar are jucători foarte buni, talentați, care au demonstrat că știu fotbal. Așa că trebuie să ne așteptăm la un meci puternic, precum cel de la Rapid, unde, lăsând la o parte ultimele minute, cred că am făcut față, iar rezultatul a fost foarte bun pentru noi. Abordăm partida încercând să ne impunem. Mesajul meu e să fim noi, cei din turul campionatului, a declarat Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului.  


Pentru acest meci, „marinarii“ nu vor putea folosi trei jucători, Romario Benzar, Dragoș Nedelcu și Vlad Morar, toți cu probleme medicale.

După prima parte a sezonului regular, Farul are cinci puncte avans față de a doua clasată, Rapid București.

Un tur de campionat excelent, cred că ne-am autodepășit. Fiecare am dat ce am avut mai bun în noi, ceea ce s-a văzut în rezultate, în comportamentul echipei și în tot ce am făcut pe teren. Am marcat multe goluri și am primit puține. Echipa a făcut ambele faze, a reușit jocuri foarte bune, dorindu-și să câștige. Încercăm să păstrăm aceeași linie și în retur, luăm fiecare meci în parte și ne vom lupta mereu pentru cele trei puncte. Încercăm să fim noi, am demonstrat că putem să facem acest lucru. În tur, nu a fost etapă în care să aliniem același 11, pentru că în acest grup talentat nu toți sunt 100% din punct de vedere fizic. În continuare, săptămână de săptămână, avem probleme din acest punct de vedere. Ne mai cade câte un jucător, a mai spus Hagi.   

Partida din Bănie a fost prefațată din partea Farului și de tinerii jucători Alexi Pitu și Louis Munteanu, ale căror declarații le găsiți mai jos. 

 
Sursa foto: 1 - ZIUA de Constanța, 2 - Farul Constanța

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii