Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:15 03 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Aprobarea dizolvării şi a lichidării Park Plaza SRL, pe ordinea de zi a AGEA Seashops SA

ro

03 Sep, 2024 11:07 158 Marime text
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
  • Park Plaza SRL are sediul în Voluntari, iar Seashops SA este asociat unic.
 
Consiliul de Administraţie al societăţii Seashops SA Constanța convoacă Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor (AGEA) la data de 7 octombrie 2024, ora 10.30, la punctul de lucru al societăţii din Constanţa, str. Ştefan cel Mare nr. 36-40, cod poştal 900676, pentru toţi acţionarii Societăţii înregistraţi în Registrul Acţionarilor până la sfârşitul zilei de 15 septembrie 2024 („Data de Referinţă“).
 
Seashops SA este o societate pe acţiuni constituită în conformitate cu legile din România, înregistrată la Registrul Comerţului Constanţa având sediul social în municipiul Constanţa, incintă centrul comercial Tomis Mall.
 
Convocarea a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a, cu numărul 4067, din data de 29 august 2024, și s-a făcut în conformitate cu prevederile Legii societăţilor nr. 31/1990, republicată şi ulterior modificată („Legea societăţilor“), precum şi cu prevederile Actului Constitutiv al firmei Seashops SA.
 
Ordinea de zi este următoarea:
 
1. Aprobarea reducerii capitalului social al Park Plaza SRL, o societate comercială cu răspundere limitată, cu sediul în Voluntari, societate unde Seashops SA are calitatea de asociat unic, prin restituirea către asociatul unic Seashops SA a unei cote-părţi din aportul său conform art. 207 alin. (2) lit. b) din Legea nr. 31/1990, republicată şi modificată, cu suma de 70.000 lei, reprezentând un număr de 700 de părţi sociale, care vor fi anulate;
 
2. Aprobarea modificării articolelor 7.1 şi 7.2 din Actul constitutiv al Park Plaza SRL, care vor avea următorul conţinut:
 
„7.1. Capitalul social al societăţii, subscris şi vărsat de către asociatul unic SEASHOPS - S.A., este de 3.100 RON, din care: 3.100 lei, aport în numerar. Capitalul social este împărţit în 31 de părţi sociale în valoare nominală fiecare de 100 RON fiecare, subscris şi vărsat 100% de Asociatul unic.
 
7.2. Capitalul social subscris este vărsat integral, la data constituirii societăţii şi are următoarea structură:
- capital în numerar - 3.100 lei“.
 
3. Aprobarea redactării unui Act constitutiv actualizat al Park Plaza SRL care să cuprindă modificările de mai sus şi care să-l înlocuiască pe cel aflat în vigoare la data ţinerii şedinţei.
 
4. Aprobarea împuternicirii persoanelor abilitate să semneze Actul constitutiv actualizat al Park Plaza SRL, să reprezinte societatea şi să îndeplinească toate formalităţile legale necesare, precum şi acordarea dreptului de transmitere către terţi a mandatului acordat.
 
5. Aprobarea dizolvării şi lichidării Park Plaza SRL conform art. 227 alin. (1) lit. d) şi a art. 235 din Legea nr. 31/1990, republicată şi modificată.
 
6. Aprobarea împuternicirii persoanelor abilitate să reprezinte Park Plaza SRL şi să îndeplinească toate formalităţile legale necesare privind dizolvarea şi lichidarea societăţii, precum şi acordarea dreptului de transmitere către terţi a mandatului acordat.
 
7. Aprobarea împuternicirii persoanelor abilitate să reprezinte Seashops SA şi să îndeplinească toate formalităţile legale necesare în vederea ducerii la îndeplinire a hotărârilor, precum şi acordarea dreptului de transmitere către terţi a mandatului acordat.
 
În cazul în care AGEA nu se va putea întruni în conformitate cu prevederile Legii societăţilor şi cu cele ale Actului Constitutiv al Societăţii, a doua AGEA este convocată pentru data de 8 octombrie 2024, ora 10.30.
 
Data de Referinţă indicată în preambulul prezentei convocări va rămâne valabilă şi în cazul celei de-a doua AGEA convocată din cauza neîndeplinirii dispoziţiilor Legii societăţilor şi/sau cele ale Actului Constitutiv al Societăţii.
 
La şedinţa AGEA, acţionarii Societăţii pot participa după cum urmează:
 
- acţionarii persoane fizice pot participa personal (în baza buletinelor / cărţilor de identitate / paşapoartelor, după caz) sau prin reprezentant, în baza unei procuri speciale; - acţionarii persoane juridice pot fi reprezentaţi prin reprezentanţii lor legali care, la rândul lor, pot da procură specială altor persoane.
 
Procurile şi / sau delegaţiile vor fi depuse în original la sediul Societăţii cu 48 de ore înainte de data AGEA şi vor fi reţinute de către Societate, făcându-se menţiune despre aceasta în procesul-verbal ce va fi elaborat.
 
Informaţii suplimentare referitoare la aspectele incluse pe ordinea de zi a AGEA se pot obţine la sediul Societăţi sau la telefon 0241/483.283, între orele 09.00 şi 17.30.
 
Prezenta convocare a AGEA va fi publicată în Monitorul Oficial al României, Partea a IV-a, şi într-un ziar de largă răspândire din Constanţa, conform legii.
 
Despre Seashops SA
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată marți, 3 septembrie 2024, firma Seashops SA a fost înființată în anul 2015, adresa sediului social este în municipiul Constanța, iar obiectul principal de activitate este „Închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate“.

Pachetul de acțiuni al Seashops SA este deținut de Ptelia Company LTD, din Cipru – 95,138% și de SVM BSP Brokers SA – 0,007%. Calitatea de administrator o au Janina – Iuliana Mitea, Mihaela Uzum și Dumitru Zamfir. 

În 2023, Seashops SA a avut o cifră de afaceri de 33.994 lei, o pierdere de 3.806.519 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 6. 
 
Platforma termene.ro informează și că Seashops SA nu are contracte câștigate - achiziții directe și nici contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări – 2 septembrie 2024).
 
Despre Park Plaza SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată marți, 3 septembrie 2024, firma Park Plaza SRL a fost înființată în anul 2009, adresa sediului social este la Voluntari, în județul Ilfov, iar obiectul principal de activitate este „Dezvoltare (promovare) imobiliară“.

Asociat unic în Park Plaza SRL este Seashops SA.
 
În 2023, Park Plaza SRL a avut cifră de afaceri de 0 lei, o pierdere de 274.915 lei și nu a avut niciun angajat.
 
Platforma termene.ro informează și că Park Plaza SRL nu are contracte câștigate - achiziții directe și nici contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări – 2 septembrie 2024).
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

 
Citește și:
 
Firme Constanța
Decizii importante luate de acționarii Seashops SA
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii