Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:15 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal CS Victoria Cumpăna Câștigătoare pe plan județean, echipele Under-19 și Under-17 susțin meciurile din primul tur eliminatoriu

ro

21 May, 2024 17:00 1402 Marime text

 
  • Duminică, 26 mai 2024, echipa Under-19 va juca pe teren propriu cu ACS Dunărea Măcin, iar echipa Under-17 va întâlni în deplasare ACS Alfa Galați.  
 
Echipele de fotbal juniori ale Clubului Sportiv Victoria Cumpăna continuă să obțină rezultate importante în competițiile în care sunt angrenate, două dintre ele câștigând competițiile județene și urmând a juca mai departe în întrecerea națională.
 
Este vorba de formațiile Under-19 și Under-17 (cele mai marei grupe de vârstă), ambele pregătite de antrenorul Cristian Mustacă, care, după succesul de pe plan loc, vor disputa primele partide contra campioanelor altor județe. După fazele județene, în Campionatul Național urmează trei tururi eliminatorii, semifinală și finală, iar echipele clubului Victoria Cumpăna și-au propus să obțină rezultate cât mai bune.
 
În primul tur eliminatoriu, echipa Under-19 va juca pe teren propriu duminică, 26 mai 2024, de la ora 12.00, cu ACS Dunărea Măcin (campioana județului Tulcea). În aceeași zi, echipa Under-17 va întâlni în deplasare, de la ora 14.00, ACS Alfa Galați (campioana județului Galați).
 
„Ne bucurăm pentru rezultatele foarte bune de la grupele mari. Performanța e cu atât mai însemnată cu cât, de pildă, la Under-19, categoria de vârstă e 2005, iar noi jucăm cu copii mai mici, născuți în anii 2006 și 2007, iar unul e născut chiar în 2008! Nu în ultimul rând, remarcăm și clasarea pe locul doi în seria județeană a echipei noastre de juniori C, antrenată de Vasilică Cristocea“, a declarat Ion Răuță, directorul CS Victoria Cumpăna.  
 
„Felicitări tinerilor din echipa de fotbal a comunei Cumpăna (U 17) și (U 19), pentru victoriile obținute la nivelul județului Constanța.
 
Dragi tineri,
 
sunteți pe primul loc datorită pregătirii temeinice de-a lungul anilor, susținute constant și cu multă dedicație de peste opt ani de către domnul antrenor profesor Mustacă Cristian. Este meritul vostru, al antrenorului și al părinților care v-au sprijinit, v-au însoțit la competiții și acum se bucură alături de voi de aceste rezultate remarcabile.
 
Vă felicit din tot sufletul, întâi ca părinte și apoi ca primar! Vă mulțumesc, dragi ambasadori ai comunei Cumpăna! Vă doresc mult succes la meciurile de sâmbătă și duminică de la Galați, precum și la cele de acasă, la Cumpăna, de duminică. Vom fi în tribune alături de voi, pentru a vă susține, dragi sportivi!
 
Felicitări, tuturor! Vă doresc sănătate și mult succes în competițiile viitoare!“, este mesajul primarului comunei Cumpăna, Mariana Gâju.
  
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Cumpăna News)
 
Citește și:
 
Județul Constanța
Echipa de fotbal a Comunei Cumpăna este câștigătoarea Cupei Satelor
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii