Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:19 17 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbalistele de la Farul Constanța, punctaj maxim și golaveraj 18-1 după primele patru meciuri. „Punem accent pe continuitate“ (GALERIE FOTO)

ro

17 Sep, 2024 17:00 209 Marime text
Farul a câștigat cu 3-0 meciul cu Gloria 2018 Bistrița - Năsăud. Sursa foto: Farul Constanța
 
  • Farul Constanța ocupă locul doi în clasament, dar la egalitate de puncte cu liderul.
 
Echipa feminină de fotbal Farul Constanța, campioana în exercițiu a României, are un parcurs perfect în ediția 2024/2025 a Superligii, câștigând primele patru meciuri jucate, în care a marcat de 18 ori și a primit un singur gol.
 
Grație acestor rezultate, Farul se află pe locul doi în clasament, la egalitate de puncte însă cu liderul Csikszereda Miercurea Ciuc, care are avantajul golaverajului superior: +27 (28-1) față de +17 (18-1). Clasamentul arată astfel: 1. Csikszereda Miercurea Ciuc - 12p, 2. Farul Constanța - 12p, 3. Universitatea Cluj - 9p, 4. Gloria 2018 Bistrița - Năsăud - 9p, 5. Atletic Olimpia Gherla - 3p, 6. FC Hermannstadt - 1p, 7. Unirea Alba Iulia - 1p, 8. Vasas Femina - 0p.
 
Până acum, echipa de pe litoral a înregistrat rezultatele: 2-0 în deplasare cu Universitatea Cluj (vicecampioana României), 7-0 acasă cu Vasas Femina, 6-1 în deplasare cu FC Hermannstadt și 3-0 în ultima partidă, pe teren propriu cu Gloria 2018 Bistrița - Năsăud, una dintre pretendentele la primele locuri.
 
„Și în acest an, principala candidată la titlu“
 
„Derby-ul acestei runde a fost adjudecat clar de alb-albastre, care au dominat clar partida împotriva unei formații pe care nu reușise să o învingă niciodată în precedentele două sezoane! Farul a confirmat și în acest joc că este și în acest an principala candidată la titlu, lotul fiind unul cu multă experiență, dar și echilibrat pe fiecare post“, a fost mesajul Farului după ultimul meci, în care golurile au fost înscrise de Chiper (32, 42) și Bălăceanu (73).
 
„Mă bucur tare mult că fetele au înțeles mesajul meu“
  
„Jucând în Liga Campionilor, am văzut care e nivelul european și ne dorim să rămânem la acest standard, ba, mai mult, să și creștem, să nu ne ducem mai jos și mă bucur tare mult că fetele au înțeles mesajul meu. Acum, noi punem accent pe continuitate, ca să putem să creștem și să scoatem capul în Europa, ceea ce ne dorim foarte mult. Vom trata fiecare meci cu seriozitate“, a declarat la Farul TV Raluca Simes, antrenoarea Farului.
 
„E un început bun pentru mine“
 
„A fost un meci foarte bun. Ne-am făcut jocul pe care ni l-am propus și am câștigat. Am fost peste ele, am încercat să marcăm, n-am reușit din primele minute, dar mă bucur foarte mult că am reușit să-mi trec de două ori numele pe lista marcatoarelor, iar victoria ne-a aparținut nouă. E un început bun pentru mine și sper să o țin tot așa în continuare, ajutând echipa cât pot. Lupta continuă, suntem focusate pe orice meci, muncim la antrenamente, dând 100%. Cred că s-a văzut și acum, meci în care am fost mai bune“, a spus, la finele partidei cu Gloria 2018 Bistrița - Năsăud, și Claudia Chiper, conform sursei citate.
 
„Luăm fiecare meci în parte“
 
„A fost un meci dificil, dar, după zece minute, ne-am impus prin jocul nostru de pace, încercând, cu succes, să păstrăm cele trei puncte acasă. Mă bucur când marchez, dar obiectivul meu principal e să-mi ajut echipa cât pot de mult, apoi vin reușitele personale. Timpul a fost nefavorabil, dar ce contează e că am câștigat. Luăm fiecare meci în parte, iar la final vrem să fim pe prima poziție“, a menționat și Ioana Bălăceanu.         
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Farul Constanța

 
Citește și:
 
Fotbalistele de la Farul Constanța au învins și Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, în derby-ul etapei (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii