Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:38 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbalistele de la Farul, prima înfrângere stagională „Plângeau toate, dar mergem mai departe. Promovarea e la îndemâna noastră“ (GALERIE FOTO)

ro

21 Apr, 2023 00:00 1993 Marime text

 
  • Adversara formației de pe litoral s-a impus dramatic, marcând golul victoriei în minutele de prelungire a partidei, din penalty!
 
Echipa feminină de fotbal Farul Constanța a înregistrat în sferturile Cupei României prima înfrângere stagională, după ce, anterior, câștigase toate meciurile jucate, în Liga a 2-a și în Cupă.
 
În sferturile Cupei, Farul fete a întâlnit pe teren propriu Gloria 2018 Bistrița, cele două formații  ocupând primele locuri în cele două serii ale campionatului, cu punctaj maxim. Formația bistrițeană s-a impus dramatic, marcând golul victoriei în minutele de prelungire a partidei, din penalty! Scorul final a fost 2-1, în urma reușitelor lui Cerescu (13), Corduneanu (90+2 - din penalty), respectiv Putină (16). La meci au asistat și componenții echipei de seniori a Farului.   
 
„Trebuie să învățăm să și pierdem“   
 
„Un meci de sferturile Cupei României, între cele mai bune echipe ale Ligii a 2-a, o partidă disputată, cu miză. Am întâlnit o formație experimentată, de calibrul nostru. Am avut ocazii, dar n-am dat gol. Acesta este fotbalul. Mergem mai departe către îndeplinirea obiectivului, promovarea. Sunt mulțumit de fete. Le-am repetat înainte de întâlnire că este un meci important pentru marea majoritate a lor, care n-au ajuns până acum în această fază a Cupei. Am pierdut, plângeau toate și le-am spus că trebuie să învățăm să și pierdem, ca să devenim mai puternici. Principalul nostru obiectiv este campionatul, Cupa a venit pe parcurs. Sigur, este păcat că nu am acces în semifinale, dar asta este, trebuie să mobilizăm acum fetele pentru campionat“, a declarat Ionuț Florea, antrenorul Farului, la Farul TV.
 
Cel mai bun atac și cea mai bună apărare
 
Echipa de pe litoral a părăsit așadar Cupa României, dar îi rămâne campionatul, în care are o poziție solidă. Farul conduce în clasament cu 36 de puncte (depășind cu nouă puncte a doua clasată, Liceenii Topolog), după ce a câștigat toate cele 12 meciuri jucate până acum în seria întâi a Ligii a 2-a. Mai mult, fotbalistele de pe litoral au, cu 100-7, cel mai bun atac și cea mai bună apărare din cele două serii! „Mai avem patru etape, le câștigăm, iar promovarea e la îndemâna noastră. Depinde doar de noi“, a mai spus Ionuț Florea.    
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Farul Constanța   
 
Citește și:
 
Fotbalistele de la Farul Constanța, eliminare dramatică din Cupa României
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii