Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:22 21 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

George Munteanu se antreneaza cu FC Farul

ro

29 Jan, 2003 00:00 723 Marime text

Senegalezii n-au venit

Fostul fundas central al Forestei Suceava a evoluat ultima data la o echipa din China * Astazi, "marinarii" vor evolua in compania divizionarei B "Poli" Iasi

Ieri, in cantonamentul echipei de fotbal FC Farul Constanta a sosit un jucator nou. George Munteanu a venit la Sinaia la recomandarea directorului sportiv Mircea Crainiciuc, care il cunoaste de cand evolua la Foresta Falticeni. In varsta de 24 de ani si cu o inaltime de 1,92 m, Munteanu evolueaza pe postul de fundas central. Dupa ce a plecat de la Foresta, Munteanu a jucat, in ultimul an, la o echipa din China. Asteptati ieri sa vina in Romania, cei doi jucatori senegalezi de la Universit=E9 Dakar, pe care impresarul Aurel Damian si fostul jucator al Otelului Galati Nae Burcea il recomandasera conducerii clubului farist, nu au mai aterizat pe Aeroportul Bucuresti-Otopeni si se pare ca vor sosi abia astazi.

Amical cu "Poli" Iasi

Dupa ce ieri au efectuat doua antrenamente, unul fizic pe Platoul Rece, iar in cel de-al doilea, lucru cu mingea, pe terenul "Carpati" din Sinaia, astazi, jucatorii constanteni vor sustine al doilea meci amical al acestui an, cu divizionara B de fotbal "Poli" Iasi. Partida se va desfasura, de la ora 11.00, la Sfantu Gheorghe. Va reamintim ca, in prima duminica, FC Farul a pierdut cu scorul general 5-2 in fata divizionarei A FC Arges.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii