Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:24 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gheorghe Hagi, după Oțelul Galați - Farul Constanța 0-0 „E clar că avem nevoie de un atacant, vede asta și soacră-mea“

ro

23 Jul, 2024 00:50 199 Marime text

Farul Constanța a încheiat la egalitate, 0-0, meciul din deplasare cu Oțelul Galați, din etapa a doua a Superligii 2024/2025, iar, la final, Gheorghe Hagi, managerul tehnic al echipei de pe litoral, a menționat, la microfonul Digi Sport:

E simplu, trebuia să câștigăm, am avut ocazii. Știam că întâlnim o echipă care are un joc  foarte bine conturat. Ne-am adaptat defensiv la ce erau ei, ofensiv am încercat să facem niște lucruri de care era nevoie. Oțelul e foarte agresivă în jumătatea adversă. Am făcut bine lucrurile, jocul a fost la dispoziția noastră, am avut cele mai multe ocazii, adversarul nu știu dacă a avut ceva pe poartă, doar la cornere ne-au pus în dificultate, capitol la care știam că sunt buni. Acesta e fotbalul, atât s-a putut astăzi, păcat că n-am marcat.


Întrebat dacă în jocul Farului se simte nevoia unui marcator, Hagi a răspuns pozitiv:

E clar că e nevoie de un atacant, vede asta și soacră-mea, oricine o vede. Din păcate, s-a accidentat acum și Rivaldinho, iar Cojocaru are și el probleme medicale. Avem nevoie, vom vedea. Dacă e Denis Alibec o soluție? Nu știu, nu pot să vorbesc de aceste lucruri, vom vedea. Am tot vorbit, deocamdată ne gândim la meciul următor și vedem ce se va întâmpla în această săptămână.  

Legat de anunțul oficial că Edward Iordănescu nu va mai continua ca selecționer al echipei naționale de fotbal a României, Hagi a menționat:

E o surpriză. Normal un antrenor când face bine trebuia să rămână, aceasta era logica, să meargă în continuare cu echipa națională. Este însă decizia lui, el știe cel mai bine și nu avem de ce să comentăm prea mult.


După Edi Iordănescu, Hagi – unul dintre posibilii selecționeri ai României? O variantă la care mulți se gândesc și care a fost vehiculată.

În seara asta vorbesc doar de meciul care a fost, nu de altceva. Mai devreme sau mai târziu veți auzi, vom vedea, a spus managerul tehnic al Farului.  


Sursa foto: ZIUA de Constanța

Citește și:


Superliga 2024/2025
Farul Constanța, ocazii multe cu Oțelul Galați, dar meciul s-a terminat egal
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii