Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:47 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gimnaste constănțene medaliate în Franța, la competiția de la Combs la Ville

ro

23 Nov, 2021 00:00 3407 Marime text

 
  • Tinerele sportive fac parte din proiectul „Țară, țară, vrem campioane“, coordonat de Mariana Bitang și Octavian Bellu.
 
Mai multe gimnaste junioare din România, printre care și constănțence, au participat la un concurs în străinătate, în Franța, la Combs la Ville.
 
Sportivele de pe litoral care au făcut parte din lotul tricolor au fost Sabrina Maneca Voinea (CS Farul), Andreea Preda, Miruna Botez și Shakira Cantaragiu (de la CSS1 Constanța), cărora li s-au alăturat în echipă Analia Ghigoarță și Adina Crișan. Fetele fac parte din proiectul „Țară, țară, vrem campioane“, coordonat de Mariana Bitang și Octavian Bellu şi finanțat de OMV Petrom, și au fost însoțite în Franța de antrenorii Camelia Voinea, Cătălin Meran (din Constanța) și Ramona Micu. Tinerele sportive se pregătesc la CNOPJ Deva cu Gina Gogean, Ramona Micu, Florin Uzum şi Lucian Sandu şi la CNOPJ Constanţa cu Carmen Traicu, Cătălin Meran, Sorin Bechir şi Ciprian Creţu. Sabrina Maneca Voinea se antrenează la Constanţa cu Camelia Voinea.
 
Pe echipe, turneul de la la Combs la Ville a fost câștigat de România 1 (Amalia Ghigoarță, Sabrina Maneca Voinea și Andreea Preda), pe podium mai clasându-se Germania și Italia. Amalia Ghigoarță a fost a treia la individual, secțiune la care Andreea Preda s-a clasat pe patru, cu același punctaj ca Ghigoarță. Româncele s-au calificat și în mai multe finale pe aparate: Amalia Ghigoarță la paralele, bârnă și sol, Andreea Preda la bârnă, Sabrina Maneca Voinea la sărituri, Adina Crișan la paralele și Miruna Botez la sol. Iar rezultatele au fost: Sabrina Maneca Voinea - aur, Amalia Ghigoarță - aur la sol și argint la paralele și Miruna Botez - argint la sol. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Federația Română de Gimnastică)

 
Citește și:
 
Gimnastele constănţene, pe podium şi la Naţionalele de la Izvorani. Cinci dintre medalii au fost de aur (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii