Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:56 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gimnastele de la CS Victoria Cumpăna, 35 de medalii la Trofeul „Ritmic Gym“. „Sunteți cu adevărat niște campioane!“ (GALERIE FOTO)

ro

29 May, 2024 17:00 944 Marime text
 
 
  • Sportivele clubului sportiv din comuna Cumpăna, județul Constanța, au obținut 23 de medalii de aur, opt de argint și patru de bronz.
 
Trofeul „Ritmic Gym“ la gimnastică ritmică, întrecere organizată de ACS Ritmic Aly Gym, a avut loc la Brașov, sub egida Federației Române de Gimnastică Ritmică și cu susținerea Facultății de Educație Fizică și Sporturi Montane a Universității Transilvania din Brașov și a Zeiden Brașov.
 
Clubul Sportiv Victoria Cumpăna, din județul Constamța, a participat cu 21 de gimnaste. Acestea au obținut 35 de medalii: 23 de aur, opt de argint și patru de bronz.
 
Medalii de aur au cucerit: Sofia Badea - la coardă 8 ani, la individual compus 8 ani, la cerc 9 ani; Alexandra Dumitru - la coardă 9 ani; Daria Dragomir - la fără obiect 9 ani; Elena Cășăriu - la coardă 10 ani, la cerc 10 ani, la individual compus 10 ani; Alexandra Marin - la fără obiect 10 ani; la Diana Mihăilescu - la coardă 10 ani; Ariana Cristescu - la cerc 11 ani; Beatris Glăvan - la panglică 11 ani; Andrada Luțan - la minge 12 ani, la individual compus 12 ani; Maya Ulrich - la măciuci 12 ani; Antonia Luțan - la cerc 12 ani, la panglica 12 ani; Amalia Banciu - la minge 12 ani, la panglică 12 ani; Bianca Georgescu - la măciuci 12 ani; Miruna Matei - la minge 13 ani, la măciuci 13 ani; Izabela Țilincă - la minge 15 ani.
 
Medalii  de argint le-au revenit sportivelor: Sofia Badea - la fără obiect 8 ani; Ioana Vasiliu - la cerc 9 ani; Andrada Luțan - la cerc 12 ani; Maya Ulrich - la panglică 12 ani, la individual compus 12 ani; Bianca Georgescu - la cerc 12 ani; Izabela Țilincă - la panglica 15 ani, la individual compus 15 ani.
 
Pe treapta a treia a podimului, recompensate cu medalii de bronz, au urcat: Amalia Frîncu - la fără obiect 7 ani; Alexandra Cupeț - la fără obiect 7 ani; Diana Mihăilescu - la cerc 10 ani; Antonia Luțan - la individual compus 12 ani.
 
Alte rezultate: locul 5 - Daria Pantazi - la fără obiect 8 ani; locul 6 - Mira Ulrich - la fără obiect 7 ani.
 
„Performanța voastră este impresionantă“
 
CS Victoria Cumpăna beneficiază de sprijinul Primăriei Cumpăna și al celorlalte autorități ale administrației locale din comuna constănțeană.
 
„Felicitări, dragile noastre! Performanța voastră este cu adevărat impresionantă și reprezintă rezultatul muncii și dedicării voastre, susținerii continue a părinților și dedicării antrenorilor! Continuați să vă străduiți și să vă perfecționați abilitățile, fiindcă sunteți cu adevărat niște campioane! Felicitări din partea noastră și mult succes în viitoarele competiții!“, este mesajul de pe pagina de Facebook „Cumpăna News“. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.  
 
Sursa foto: Facebook (Cumpăna News)
 
Citește și:
 
CS Victoria Cumpăna
Gimnastele, peste 30 de medalii la „Chișinău Rhythmic Stars“. „Ne oferiți motive de mândrie cu fiecare participare!“ (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii