Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:27 06 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gimnastică aerobică Argint pentru România la Jocurile Mondiale, la Aerobic Dance. Sportivi de la CS Farul și CSS1 Constanța printre tricolori

ro

13 Jul, 2022 09:38 2207 Marime text
 
 
  • România a acces în finală de pe locul doi, iar în lupta pentru medalii pe podium s-au clasat Ungaria - aur, România - argint și Azerbaidjan - bronz.  
 
 
Prima medalie pentru delegația României la Jocurile Mondiale de la Birmingham (SUA) a fost adusă de gimnastica aerobică, argint la Aerobic Dance.
 
Medaliații sunt Darius Branda, Sandra Dincă, Mirela Frîncu, Leonard Manta, Daria Mihaiu, Sarmiza Niculescu, Mihai Alin Popa și Antonio Surdu.
 
Sandra Dincă, Leonard Manta și Mihai Alin Popa sunt de la CS Farul Constanța, în timp ce Antonio Sursu - de la CSS1 Constanța.   
 
România a acces în finală de pe locul doi, iar în lupta pentru medalii pe podium s-au clasat Ungaria – aur, România – argint și Azerbaidjan – bronz.  
 
Gimnaștii sunt însoțiți la Jocurile Mondiale de antrenoarea Mădălina Cioveie, de asistenta medicală Petra Teleman și de arbitrele Alina Drăgan și Cristiana Spînu (CSS1 Constanța). Șefa delegației este Maria Fumea, membru al Comitetului Executiv al Federației Internaționale de Gimnastică.
 
Din delegația României de gimnastică aerobică mai fac parte doi reprezentanți ai CS Farul, Gabriel Bocșer și Daniel Țavoc. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Romanian Aerobic Gymnastics)
 
Citește și:

Gimnastică aerobică
CS Farul Constanța și CSS1 Constanța, reprezentate la Jocurile Mondiale de la Birmingham
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii