Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:43 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

H3RO Mamaia, cea mai mare competiție de triatlon din Europa de Est, în pericol mare să nu fie organizată în 2024

ro

26 Jul, 2024 16:42 328 Marime text
 
H3RO Mamaia, cea mai mare competiție de triatlon din Europa de Est, se află în pericol mare să nu fie organizată în acest an.
 
Echipa de organizare H3RO Mamaia a explicat motivele acestei situații într-o postare pe Facebook, menționând că „motivul principal este impasul financiar în care ne regăsim din cauza sistării finanțării programelor sportive din partea Primăriei Constanța“, dar și „lipsa infrastructurii necesare în zona unde se desfășoară competiția“.   
 

Dragi participanți, sponsori și susținători ai competiției de triatlon H3RO Mamaia!
 
Cu părere de rău, vă informăm asupra probabiliății ridicate ca organizarea competiției de triatlon H3RO Mamaia pentru acest an să nu fie posibilă.
 
Motivul principal este impasul financiar în care ne regăsim din cauza sistării finanțării programelor sportive din partea Primăriei Constanța, finanțare esențială pentru organizarea acestui eveniment.
 
Cu toate acestea, dorim să subliniem faptul că Primăria Constanța ne-a sprijinit financiar timp de opt ani pentru organizarea acestei competiții și suntem recunoscători pentru implicarea lor în promovarea sportului în zonă. Suntem încrezători că finanțarea va fi reluată începând de anul viitor și că vom putea reveni cu o ediție spectaculoasă a competiției H3RO Mamaia.
 
Nu în ultimul rând menționăm și lipsa infrastructurii necesare în zona unde se desfășoară competiția, șantierul în curs împiedicând organizarea unui eveniment de o asemenea amploare. Deși aveam în plan relocarea în zona Mamaia Nord, și acolo lucrarile de infrastructura ar putea incomoda desfasurerea competitiei.
 
În acest moment ne concentrăm toate forțele și resursele să găsim o soluție pentru a finanța competiția integral din mediul privat și suntem recunoscători pentru orice implicare sau recomandare!
 


Termenul absolut pentru anunțarea sau anularea competiției este 12 August.
 
În cazul în care competitia va fi anulată, Campionatul Balcanic și Campionatele Naționale la probele Sprint și Ștafetă mixtă vor fi mutate la Izvorani-Ilfov.
 
Vă mulțumim pentru înțelegere și susținere și vă asigurăm că ne vom întoarce mai puternici și mai determinați în viitor.
 
The show must go on!, este mesajul echipa de organizare H3RO Mamaia.

 
Ediția 2023 (a 15-a, aniversară) a H3RO Mamaia a fost finanțată de Primăria Municipiului Constanța și organizată de Federația Română de Triatlon.
 
H3RO Mamaia 2023 a adus trei Campionate Naționale pe Distanță Medie, Sprint și Ștafetă Mixt și două trofee Cupa României pe distanța Olimpică și Supersprint & proba copiilor Trikids.
 
Sursa foto: Facebook (H3RO Mamaia)
 
Citește și:

 
Rezultate la H3RO Mamaia 2023. „Motivația de a participa la un triatlon deloc ușor“ (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii