Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:27 29 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hagi, după Farul Constanța - FC Botoșani 0-1 „E un moment greu. Trebuie să o luăm de la zero, să ne unim și să schimbăm lucrurile“

ro

28 Jul, 2024 23:31 306 Marime text
Gheorghe Hagi. Sursa foto: Farul Constanța

Farul Constanța a înregistrat a doua înfrângere din trei meciuri jucate până acum în acest sezon al Superligii, eșec tot pe teren propriu, 0-1 cu FC Botoșani, echipă care a jucat din minutul 56 în inferioritate numerică!

La finalul partidei, Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului, a declarat, la Digi Sport:

Concluziile sunt dure. E un moment greu, nu ne așteptam la așa ceva. Probabil că, atunci când nu ești pregătit, vine și un asemenea moment, din care să înveți. Probabil că el vine să ai puterea să mergi înainte, să treci peste el, te facă mai bun, să-ți arate unde ai greșit. Cred că am făcut anumite greșeli, mari, din care s-au întâmplat asemenea lucruri.

Încă o dată se dovedește că fotbalul e o necunoscută. Eu sunt echilibrat. Trebuie să uităm ce am făcut ieri, să vedem ce e în față, să fim ambițioși, să revenim la ale noastre ușor-ușor, să fim conectați, să aducem echipa la fotbalul pe care îl juca înainte. În fotbal, totul durează o zi. Așa a durat și succesul.

Dacă nu ești pregătit de luptă, vn și aceste momente. Să reflectăm până mâine și să o luăm de la zero, fiecare să dea ce are mai bun, să ne unim și să schimbăm lucrurile.

În momentul de față, ce rost are să vorbesc de un atacant nou? Am dominat 99% din meci, ei au avut o singură ocazie, pe o greșeală defensivă a noastră, iar noi am avut 100 de ocazii, dar stăm prost în ultimii 30 de metri, nu suntem fini, nu vedem poarta.dar asta e. Ce i-am spus și echipei: ce am văzut la antrenament în ultimele două zile s-a întâmplat la meci.  


Citește și:

Gheorghe Hagi anunță luni, 29 iulie 2024, decizia în privința postului de selecționer. „În primul rând, trebuie să sun președintele“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii