Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:22 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hagi, după Rapid - Farul Constanța 3-1 „Se pare că e prea mult pentru noi să fim și în Europa, și în campionat“

ro

20 Aug, 2023 22:15 1652 Marime text
 
Farul Constanța, campioana României, a pierdut cu 1-3 meciul din deplasare cu Rapid București, din etapa a șasea a Superligii 2023/2024, iar „marinarii“ sunt la a treia înfrângere consecutivă în campionat, ocupând locul zece, dar cu un meci în minus.
 
La finalul partidei din Giulești, Gheorghe Hagi, managerul Farului, a declarat, la Digi Sport:
 

Am făcut multe greșeli, le-am dat rapidiștilor spațiu, nu am fost cum trebuia să fim. În ofensivă, în prima repriză, am fost foarte slabi, lenți și previzibili la construcție. Când nu surprinzi adversarul și nu ai viteză, nu ai cum să reușești. Rapid a marcat de două ori în prima repriză, deși am avut și noi șansa noastră și așa s-a scris istoria. De la victorie la înfrângere e distanță mică.
 
Când pierzi trei meciuri la rând, normal că îți pui un semn de întrebare. Sper să își pună și ei. Eu clar că l-am pus de mai demult, înainte de meci. Le-am atras atenția, dar se pare că e prea mult pentru noi să fim și în Europa, și în campionat.   
 
Nu am pus în contractul lui Borza o clauză potrivit căreia să nu joace contra noastră. E jucător profesionist, trebuie să facă cel mai bine pentru clubul la care e. N-au uitat de unde a plecat și nu va uita niciodată, pentru că noi l-am crescut, e din Constanța. Un fotbalist cum îl știați cu toții, foarte tânăr, dar puternic și foarte bun.   
 
Trebuie să strângem grupul și să ne conectăm în campionat așa cum o facem în Europa. Suntem mai atenți acolo, facem mult mai bine ambele faze. În campionat cred că tratăm puțin superficial meciurile.
 
Punctele pierdute contează, trebuie să ne gândim la acest lucru. Orice înfrângere ne trage în jos. Anul trecut, am avut puține înfrângeri, acum avem deja trei.
 

Sursa foto: Farul Constanța
 
Citește și:


Superliga 2023/2024
Farul Constanța, învinsă de Rapid București
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii