Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:02 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal Ce performanță! CSM Constanța s-a calificat în grupele principale ale European League (GALERIE FOTO)

ro

28 Nov, 2023 21:32 1460 Marime text


Echipa masculină de handbal CSM Constanța a realizat astăzi, 28 noiembrie 2023, marea performanță a calificării în grupele principale ale competiției continentale European League.

Jucătorii pregătiți de George Buricea și Ionuț Pușcașu au obținut calificarea în urma meciului de pe teren propriu cu formația maghiară MOL Tatabanya KC.

Impulsionată încă o dată de un public admirabil, liderul seriei, CSM Constanța, a făcut un nou meci mare și a câștigat, scor 28-25 (14-12), succesul asigurându-i accesul în primăvara europeană cu o etapă înaintea încheierii grupei H!    

CALIFICARE! Victorie de senzație pentru handbaliștii CSM Constanța, 28-25 cu MOL Tatabanya în Sala Sporturilor și calificare de pe primul loc al Grupei H în faza principală a EHF European League!
 
Un public minunat, un meci aproape perfect făcut de băieții noștri, o seară de vis!
 
Vasile a fost One Man Show, cu 16 parade care au tăiat picioarele adversarilor, apărarea a fost de netrecut minute bune în repriza secundă și golurile au curs în poarta maghiarilor, pentru un incredibil 27-19, cu 5 minute înainte de final, când o aeriană triplă Komogorov - Nistor - Ilie a ridicat tribunele în picioare!
 
Echipa antrenată de George Buricea și Ionuț Pușcașu a face spectacol și merge mai departe în competiție!
 
Eroii acestei victorii au fost: Vasile, Rusu - Mourino 6 goluri, Nikolic 4, Komogorov 3, Ilie 3, Stankovic 3, Nistor 2, Drăgan 2, Aliokhin 2, Ravnic 1, Andrei 1, Chikovani 1, Vegar, Caba, Susanu.
 


FELICITĂRI, jucătorilor și staff-ului! MULȚUMIM, spectatorilor pentru susținere 100%!, este mesajul CSM Constanța.

 
Pentru echipa de pe litoral urmează un meci cu HC Buzău acasă, pe 2 decembrie, în Liga Zimbrilor, și epilogul Grupei H, la Lisabona, cu Sporting, marți, 4 decembrie.

Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Handbal)

Citește și:


EHF European League
Intrare liberă la CSM Constanța - MOL Tatabanya KC. Meciul decisiv! „Haideți să umplem din nou Sala Sporturilor!“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii