Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:17 28 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal CSM Constanța a învins CSM București. A patra victorie în primele cinci etape (GALERIE FOTO)

ro

28 Sep, 2024 19:56 254 Marime text
CSM Constanța, evoluție aplaudată. Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Handbal) 
Echipa masculină de handbal CSM Constanța a câștigat duelul european cu CSM București, jucat astăzi, 28 septembri 2024, și a bifat cea de-a patra victorie în primele cinci etape din noul sezon al Ligii Zimbrilor!
 
Handbaliștii de pe litoral s-au impus cu 26-20 (13-10 la pauză), după o evoluție aplaudată de suporterii constănțeni prezenți în tribune.
 
Andrei Buzle a fost omul meciului, cu 9 reușite iar surpriza plăcută a partidei a fost tânărul Rareș Ștefan, marcator a 2 goluri!
 
După un forcing în primele 10 minute ale reprizei secunde, CSM Constanța s-a desprins la 19-12, iar adversarii, deși au redus din diferență, nu au mai reușit să revină.
 
Au evoluat: Vasile 11 intervenții, Rusu 1 - Buzle 9 goluri, Căbuț 4, Aliokhin 3, Andrei 2, Ștefan 2, Ungureanu 2, Komogorov 1, Drăgan 1, Nikolić 1, Stanković 1, Chikovani, Nistor, Mouriño, Szász.
 

Felicitări, jucătorilor și staff-ului! Mulțumim tuturor celor care ne-au susținut astăzi la Sala Sporturilor! Urmează o reunire cu Naționala și apoi, vineri, 4 octombrie, un meci în deplasare cu CSM Făgăraș. Hai, Constanța!, este mesajul CSM Constanța.

 
Citește și:
 
Handbal
Opt jucători de la CSM Constanța, convocați pentru stagiul de pregătire de la Buzău
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii