Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:17 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal CSM Constanța a învins în Slovenia și MRK Čakovec

ro

28 Jul, 2024 10:23 204 Marime text
Imagine de la meciul CSM Constanța - MRK Čakovec. Sursa foto: Facebook (CSM Constanța) 
Echipa masculină de handbal CSM Constanța s-a impus și în al doilea amical din Slovenia, cu MRK Čakovec, scor 41-30 (21-16 la pauză).
 

În fața unor tribune care au fost ocupate de fanii gazdelor, echipa noastră a avut un joc sigur în care a condus ostilitățile fără emoții, este mesajul CSM Constanța.

 
Pentru echipa de pe litoral au marcat: Stanković 6, Komogorov 5, Ravnić 4, Ungureanu 4, Buzle 4, Aliokhin 4, Căbuț 3, Szász 3, Nikolić 2, Andrei 2, Rareș Ștefan 1, Chikovani 1, Ilie 1, Murtaza 1, poarta fiind asigurată de Rusu (9 parade) și Dani Vasile (5 parade).
 
Pentru CSM Constanța urmează două zile în care se va pune accentul pe recuperare și pregătire.
Imagine de la meciul CSM Constanța - MRK Čakovec. Sursa foto: Facebook (CSM Constanța) 
Următoarele meciuri sunt rezervate în compania MRK Krka, locul 4 în prima ligă a Sloveniei (30 iulie) și a Gorenje Velenje (1 august), echipă calificată direct în faza grupelor EHF European League în acest sezon, la fel ca CSM Constanța.
 
În cantonamentul din Slovenia, echipaconstănțeană  nu se va putea baza pe Gastón Mouriño, care este prezent la Jocurile Olimpice de la Paris cu naționala Argentinei.
 
„Pumele“ au debutat la JO cu un adversar redutabil, Norvegia, echipă în fața căreia au cedat cu 36-31, Mouriño fiind marcatorul a trei goluri, având un procentaj maxim la aruncări (3 din 3).
 
În primul meci de pregătire din Slovenia, CSM Constanța a învins selecționata regiunii chineze Jiangsu cu 28-22 (16-11).
 
Citește și:

Handbal
CSM Constanța, victorie în Slovenia contra selecționatei regiunii chineze Jiangsu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii