Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:58 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal CSM Constanța a învins și CSM Bacău. „Delfinii“, pe locul doi în clasament (GALERIE FOTO)

ro

23 Oct, 2022 12:48 1354 Marime text
 
 
Echipa masculină de handbal CSM Constanța a realizat în etapa a opta a Ligii Naționale a șaptea victorie stagională, după  37-29 (19-15) pe teren propriu cu CSM Bacău.
 
Pentru CSM Constanța au evoluat: Rusu, Vasile 2 goluri, Preda - Brasseleur 8 goluri, Ravnic 7, Nistor 3, Stankovic 4, Komogorov 3, Susanu 3, Chikovani 3, Ilie 2, Nikolic 1, Drăgan 1, Vegar, Caba, T.Ștefan.
 
Cu șapte succese și un eșec în opt meciuri și 21 de puncte, „delfinii“ ocupă locul doi în clasament.  
 

Victorie la pas pentru băieții noștri, cu două reprize câștigate la 5 și respectiv 4 goluri diferență. Doar primele 20 de minute au fost echilibrate, apoi handbaliștii antrenați de George Buricea au preluat definitiv controlul partidei. Dacă prima repriză a fost a lui Vlad Rusu, cea de-a doua i-a aparținut lui Dani Vasile, care a și marcat două goluri, din poartă în poartă! Francezul Micke Brasseleur a fost principalul om de gol al echipei, cu pătrunderi inspirate la 9 metri, secondat de croatul Valentino Ravnic, eficient din extrema stângă, dar și pe contraatac. Cu 7 victorii în 8 etape, CSM Constanța este pe locul 2 în Liga Zimbrilor, după campioana Dinamo București, și se pregătește pentru derby-ul rundei a 9-a, cu Potaissa Turda, programat, în deplasare, pe 29 octombrie, este mesajul CSM Constanța.


Sursa foto: Facebook (CSM Constanța)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii