Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:16 01 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal CSM Constanța a pierdut contra lui Dinamo, în prima etapă din noul sezon. Dan Vasile – „Au părut ca niște greșeli copilărești ceea ce am făcut”

ro

01 Sep, 2024 17:00 184 Marime text
Dani Vasile. Foto: Captură video Facebook CSM Constanța Handbal
  • Noul sezon de handbal masculin din Liga Zimbrilor a luat startul vineri, 30 august, iar prima etapă a adus și primul derby. Este vorba despre duelul dintre vicecampioana CSM Constanța și campioana Dinamo București
  • CSM Constanța a cedat împotriva „câinilor” și a pierdut cu scorul de 26-34
  • Portarul Dan Vasile, cel care s-a remarcat la începutul meciului cu patru parade de excepție a oferit declarații la final
 
Noul sezon de handbal masculin din Liga Zimbrilor a luat startul vineri, 30 august, iar prima etapă a adus și primul derby. Este vorba despre duelul dintre vicecampioana CSM Constanța și campioana Dinamo București.
 
Meciul s-a jucat pe terenul CSM-ului, în Sala Sporturilor, ieri, 31 august, într-o atmosferă „caldă” și în fața unui public căruia i-a lipsit handbalul.
 
CSM Constanța a cedat împotriva „câinilor” și a pierdut cu scorul de 26-34.
 
Portarul Dan Vasile, cel care s-a remarcat la începutul meciului cu patru parade de excepție a oferit declarații la final.
 
„Am început încrezători și pe parcurs ceva s-a rupt. Nu ne dăm seama dacă a fost la capitolul determinare sau la capitolul pregătire. A fost trist de la fiecare jucător, de la poartă, până la extreme, interi și așa mai departe. O să analizăm și o să vedem exact care a fost cauza. A părut că ei s-au pregătit mai bine, dar noi știam cât de bine am pregătit și noi meciul. Au părut ca niște greșeli copilărești ceea ce am făcut. După analiză, o să ne dăm seama exact care a fost cauza.
Spectatorii sunt alături de noi tot timpul. Ne pare rău că nu le-am putut oferi până la final speranțe. Sperăm să îi avem alături și de acum încolo pentru că avem un sezon lung în față. Acesta a fost doar primul meci. Sunt sigur că o să ne ridicăm din nou la așteptările lor cât de curând”.
 
CSM Constanța, sancționată din cauza ratărilor și a nesincronizărilor
 
După cum se arată în rezumatul meciului a formației de pe litoral, trupa pregătită de George Buricea a ratat două aruncări de la 7 metri și în plus, au  avut  nesincronizări pe faza ofensivă. Dinamo a fost mai pragmatică și a profitat de erorile constănțenilor.
 
După 10 minute a preluat conducerea, iar apoi, treptat, și-a majorat avantajul. În minutul 17 era 9-8, pentru ca în minutul 24, diferența să fie de șapte goluri în favoarea campionilor. În acele șapte minute, Dinamo a marcat de șase ori consecutiv.
 
La pauză scorul a fost 11-17.
 
La finalul celor 60 de minute, CSM Constanța s-a văzut învinsă , iar acum se pregătește pentru duelul din etapa a 2-a, cu Știința Bacău, în deplasare.
 
Pentru CSM au evoluat: Vasile 10 parade, Rusu 3 - Komogorov 6 goluri, Stankovic 4 (3x7m), Aliokhin 3, Drăgan 3, Nistor 2, Ravnic 2, Buzle 2, Szasz 2, Andrei 1, Căbuț 1, Chikovani, Nikolic, Mourino, Ungureanu.  
 
A doua înfrângere în șapte zile în fața dinamoviștilor
 
Cele două echipe s-au întâlnit și la Pitești, în semifinalele Supercupei României, în weekend-ul trecut.
 
Și atunci, alb-roșii s-au impus în fața constănțenilor cu scorul de 21-27, iar ulterior, au și câștigat trofeul, după finala cu Minaur Baia Mare (37-29).
 
CSM Constanța s-a impus în finala mică, contra celor de la Potaissa Turda, cu 35-29.
 
Citește și:
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii