Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:46 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal. CSM Constanța - Dinamo Miercuri, 15 mai 2024, derby-ul Ligii Zimbrilor se joacă în Sala Sporturilor „Simona Amânar“!

ro

14 May, 2024 17:00 1210 Marime text

 
  • Duelul dintre CSM Constanța și Dinamo București a ajuns la cel de-al patrulea episod în acest sezon, după o dublă și în grupele principale ale EHF European League.
 
Sala Sporturilor „Simona Amânar“ din Constanța găzduiește, miercuri, 15 mai 2024, meciul de handbal dintre CSM Constanța și Dinamo București, derby-ul campionatului, între primele două clasate.
 
Partida începe la ora 18.00 și contează pentru etapa a 25-a, penultima din ediția 2023/2024. Aflată pe primul loc, Dinamo (campioană și în acest sezon, de câteva etape) are 70 de puncte, după 23 de victorii și un egal în 24 de etape. Medaliata cu argint CSM Constanța a acumulat până în prezent 61 de puncte, având 20 de victorii, un egal și trei înfrângeri. Duelul dintre CSM Constanța și Dinamo București a ajuns la cel de-al patrulea episod în acest sezon, după o dublă și în grupele principale ale EHF European League.
 
„Vicecampioana primește vizita campioanei! Un meci al orgoliilor, un spectacol garantat! Coechipieri la naționala României contra Cehiei, în calificările pentru Campionatul Mondial, Vasile, Nistor, Drăgan, Căbuț, Andrei, Caba și Ilie îi vor înfrunta acum pe Racoțea, Dedu, Stanciuc și Militaru pe parchetul de la Sala Sporturilor!
 
Haideți să umplem tribunele și să-i purtăm pe băieții noștri spre victorie! Miercuri, 15 Mai, de la ora 18.00! Meciul va putea fi urmărit în direct pe aplicația CSM Constanța (Google App & App Store) și pe site-ul www.csmconstanta.ro la secțiunea LIVE TV. Hai, Constanța!“, este mesajul CSM Constanța.
 
Programul Final 4 Cupa României
 
În semifinalele turneului Final 4 al Cupei României, CSM Constanța o va întâlni pe CS Minaur Baia Mare, într-o reeditare a finalei Final 4 din sezonul trecut, când CSM Constanța a cucerit trofeul. Cealaltă semifinală se va juca între CS Dinamo București și CSM București. Final 4 Cupa României se va desfășura în capitală, pe 18 și 19 mai 20924, în organizarea clubului Dinamo București și va fi în direct pe Pro Arena.
 
Sâmbătă, 18 mai 2024
 
15.00: CS Minaur Baia Mare - CSM Constanța
17.30: CS Dinamo București - CSM București
 
Duminică, 19 mai 2024
 
12.15: Finala mică (Locurile 3 - 4)
15.00: Finala mare (Locurile 1 - 2).
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Handbal
CSM Constanța o va întâlni pe CS Minaur Baia Mare în semifinalele din Final 4 Cupa României
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii