Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:59 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal CSM Constanța joacă astăzi, 7 septembrie, în Liga Națională. Primul meci acasă după calificarea răsunătoare din European League

ro

07 Sep, 2023 09:47 1283 Marime text
 
 
Echipa masculină de handbal CSM Constanța susține astăzi, 7 septembrie 2023, meciul din etapa a doua a Ligii Naționale, ediția 2023/2024, întâlnind pe teren propriu Potaissa Turda.
 
Partida se joacă de la ora 17.30, la Sala „Iftimie Iliseiׅ“ din Medgidia, întrucât în Sala Sporturilor „Simona Amânar“ din Constanța se montează în această perioadă o nouă suprafață de joc.
 

CSM Constanța revine pe teren propriu după calificarea răsunătoare din EHF European League.
 
După ce s-au impus pe terenul celor de la Fraikin BM Granollers la aruncările de la 7m, băieții antrenați de George Buricea și Ionuț Pușcașu primesc vizita celor de la AHC Potaissa Turda, echipă cu care în sezonul trecut am avut un meci thriller, decis în ultima secundă, tot în sala de la Medgidia.
 
Joi, 7 Septembrie, de la ora 17.30, la Sala "Iftimie Ilisei" din Medgidia, CSM Constanța dispută primul meci după calificarea europeană, unul în care revenim pe teren propriu, la Medgidia, alături de suporterii noștri.
 
Constanța va avea parte de o nouă suprafață de joc în sala sa emblematică, după 30 de ani, suprafață care în prezent se montează, urmând să revenim în Sala Sporturilor "Simona Amânar" din Constanța după data de 10 Septembrie.
 
Accesul la meci este liber. Partida va fi transmisă în direct pe Pro Arena HD, este mesajul CSM Constanța.

 
În clasament, echipa de pe litoral se află pe locul șase, cu trei puncte, în timp ce Potaissa ocupă poziția a cincea, cu același număr de puncte.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Handbal)
 
Citește și:

 
Handbal
CSM Constanța s-a calificat în grupele EHF European League, după ce a eliminat finalista ultimei ediții
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii