Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:46 28 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Handbal CSM Constanța, primul antrenament după vacanță, la Sala Sporturilor „Simona Amânar“ (GALERIE FOTO)

ro

18 Jul, 2023 12:16 1208 Marime text
 
Echipa masculină de handbal CSM Constanța a încheiat vacanța și a efectuat primul antrenament în vederea noului sezon, în Sala Sporturilor „Simona Amânar“ din Constanța.
 
Jucătorii antrenați de George Buricea și Ionuț Pușcașu s-au reunit în efectiv complet.
 
Astăzi, 18 iulie, CSM Constanța își va afla adversarul din preliminariile EHF European League, urmând ca, în perioada următoare, echipa să efectueze un cantonament la Sfântu Gheorghe și o serie de meciuri amicale, cu adversare precum Steaua sau Buzău.
 
Handbaliștii CSM Constanța vor evolua în turul preliminar al EHF European League 2023/2024, în două manșe, pe 26/27 august - turul și 2/3 septembrie - returul.

UPDATE:
 
În preliminariile EHF European League, în urma tragerii la sorți de la Viena, CSM Constanța se va duela cu un oponent redutabil, Fraikin BM Granollers, din Spania, finalistă în sezonul precedent al competiției!
 
Echipa constănțeană va juca prima manşă pe teren propriu, pe 26 sau 27 august, iar returul în deplasare, pe 2 sau 3 septembrie.

Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Handbal)
 
Citește și:

 
Relaxare pe apă pentru handbaliștii de la CSM Constanța. „Nu există un mediu mai bun pentru „delfini» decât marea“ (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii