Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:11 28 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal CSM Constanța, victorie dramatică pe terenul SCM Poli Timișoara

ro

19 Apr, 2023 21:21 1639 Marime text
 
Echipa masculină de handbal CSM Constanța a susținut în această seară meciul din etapa a 25-a, penultima, a Ligii Naționale, în deplasare cu SCM Poli Timișoara.
 
Aflați pe locul trei în clasament, „delfinii“ au oținut victoria, 30-29 (10-15), succesul venind dramatic, cu două secunde înainte de final.
 
Pentru CSM Constanța au evoluat: Rusu, Vasile – Stankovic 6 goluri (3x7m), Ravnic 4, Komogorov 4, Nistor 4, Drăgan 2, Chikovani 2, Susanu 2, Andrei 2 (1), Ilie 1, Brasseleur 1, Nikolic 1, Caba 1.
 
În aceeași etapă, Minaur Baia Mare, a doua clasată, a câștigat și ea, 26-23 (11-11) în fieful CSA Steaua București.  
 

Handbaliștii CSM Constanța au obținut o victorie dramatică în penultima etapă din Liga Zimbrilor, scor 30-29, în deplasare, cu SCM Poli Timișoara, și vor încheia sezonul cu medaliile de bronz la gât. Conduși cu 15-10 la pauză, băieții antrenați de George Buricea și Ionuț Pușcașu au revenit spectaculos în repriza secundă, iar extrema stângă Valentino Ravnic a înscris golul decisiv cu două secunde înainte de fluierul final! În ultima etapă a campionatului, CSM Constanța va juca, pe teren propriu, cu ultima clasată, CSM Odorheiu Secuiesc, Sâmbătă, 6 Mai, la Sala Sporturilor, cu o săptămână înainte de turneul Final 4 al Cupei României, unde echipa noastră va lupta pentru câștigarea trofeului. Hai, Constanța!, este mesajul CSM Constanța.

 
În ultima etapă, Minaur Baia Mare va întâlni pe teren propriu CSM Oradea, penultima clasată.
 

Am trecut „razant” pe lângă trei puncte cu „bronzul” campionatului. Alb-violeții au condus cu 15-10, la pauză, chiar și cu 16-10, dar accidentarea căpitanului Cristian Fenici, care s-a adăugat indisponibilităților lui Sadoveac și Marjanovic au cântărit greu. Campionatul se întrerupe pentru echipa națională, după care jucăm la CSM Bacău, în ultima etapă, se arată pe pagina de Facebook a echipei timișorene.

 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii