Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:39 28 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal CSM Constanța, victorie la scor în deplasare cu CSM București (GALERIE FOTO)

ro

19 Feb, 2023 08:55 1555 Marime text


În etapa a 18-a a Ligii Naționale, echipa masculină de handbal CSM Constanța a jucat în deplasare cu CSM București.

A fost un duel între echipele clasate pe locurile 4 (CSM București) și 3 (CSM Constanța), iar partida s-a încheiat cu victoria la scor a oaspeților, cu 34-20 (15-8).  

Pentru CSM Constanța au marcat: Brasseleur - 6 goluri, Ravnic - 6, Drăgan - 5, Ilie - 4, Nikolic - 3, Stankovic - 2 (2x7m), Nistor - 2, Vasile - 2, Susanu - 2 și Komogorov - 1. Au mai jucat Rusu, Preda, Chikovani, Caba și Andrei.

La acest meci, antrenorul principal al CSM Constanța, George Buricea, a revenit pe banca tehnică, după trei etape de suspendare.

Victorie la scor în fief-ul lui CSM București! Un derby de Liga Zimbrilor câștigat cu 34-20 și o reacție de orgoliu extraordinară a băieților antrenați de George Buricea și Ionuț Pușcașu după meciul de acasă cu Minaur.

Cu un 15-8 dezarmant la pauză, handbaliștii noștri și-au continuat recitalul în Sala Apollo, sub privirile suporterilor constănțeni care au făcut deplasarea în București pentru a susține echipa. Golurile au curs pe bandă rulantă, iar Vasile a adăugat la paradele sale și două reușite din poartă în poartă!

Constanța a jucat serios și a ținut ritmul până la final pentru o victorie de pus în ramă, care o menține în cursa pentru locul 2 în Liga Zimbrilor.

Urmează meciul de pe teren propriu cu CSM Vaslui. Sâmbătă, 25 Februarie, de la ora 15.45, în direct la Pro Arena. Felicitări, jucătorilor și staff-ului! Hai, Constanța!, este mesajul de pe pagina de Facebook a clubului de la malul mării.


În clasament, CSM Constanța ocupă locul trei, cu 41 de puncte, cu unul mai puțin decât a doua clasată, Minaur Baia Mare. În 18 meciuri, „delfinii“ au 13 victorii, două egaluri și trei eșecuri. 

Sursa foto: Facebook (CSM Constanța handbal)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii