Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:00 28 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal Divizia A CS Medgidia, pe locul doi în clasament, după patru victorii la rând

ro

26 Oct, 2023 10:31 1219 Marime text
 
După încheierea turului Diviziei A la handbal (eșalonul secund din România), întrecerea masculină, CS Medgidia (antrenori, Adrian Georgescu și Ionuț Deli-Iorga) se află pe locul doi în clasamentul seriei B, cu 15 puncte, după cinci victorii și un eșec în șase partide.
 
Formația din Medgidia a câștigat ultimele patru partide și e la egalitate de puncte cu liderul CSM Alexandria, dar și cu un meci în plus, echipa teleormăneană urmând a juca partida din etapa a șaptea (ultima a turului) sâmbătă, 28 octombrie. Față de la locul trei, CS Medgidia are un avans de trei puncte.
 
În runda a șaptea, CS Medgidia a învins în deplasare AS HC Pietricica Neamț cu 35-27 (20-14).
 

Medgidia a condus de la început până la sfârșit în meciul cu AS HC Pietricica Neamț. A fost ultima etapă din turul din campionat și una dintre cele mai la îndemână de până acum, se arată pe pagina de Facebook a CS Medgidia.

 

Am avut o evoluție bună, am rulat toți jucătorii și ne pregătim acum de retur, a spus Ionuț Deli-Iorga.

 
În etapa a șaptea, CS Medgidia a înregistrat o victorie importantă, 33-27 (17-11) acasă cu CSO Teutonii Ghimbav, formația de pe locul trei.  
 

Purtați de un public numeros și extraordinar de călduros, am obținut o victorie mare și frumoasă! Băieții lui Adrian Georgescu și Ionuț Deli-Iorga au făcut spectacol, este mesajul CS Medgidia, club sportiv care beneficiază de sprijinul Primăriei Medgidia și al Consiliului Local Medgidia.

 
Seria de patru victorii consecutive a fost completată de succesele cu CSU Pitești, 29-19 (16-10) în deplasare – în etapa a cincea, și CSU Galați, 37-28 (19-11) acasă – în etapa a patra.
 
CS Medgidia va juca primul meci din retur în deplasare, pe 11 noiembrie 2023, în compania echipei CS Politehnica Iași (locul 5, cu patru puncte și un meci în minus).
 
Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)
 
Citește și:

 
Handbal CS Medgidia
Victoria cu CSU Galați, dedicată jucătorului Ionuț Tănase, care și-a serbat majoratul (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii