Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:58 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal După un sezon foarte bun, CSM Constanța mizează în noua stagiune pe același staff tehnic. „Istoria continuă!“

ro

09 Jun, 2024 12:26 815 Marime text
 
 
 
 
După un sezon 2023/2024 foarte bun, cu medalii de argint în Liga Zimbrilor și Cupa României, dar și cu un parcurs extraordinar în EHF European League (până în grupele principale), echipa masculine de handbal CSM Constanța mizează în noua stagiune pe același staff tehnic: George Buricea - antrenor principal, Ionuț Pușcașu - antrenor secund, Silviu Băiceanu - team-manager, Nicu Roman - kinetoterapeut, Ognjen Jovanović - preparator fizic și cel mai recent component al staff-ului anunțat în această săptămână, Mario Blažević - antrenor cu portarii.
 

Istoria continuă! Ne pregătim pentru un alt sezon plin de provocări, în competițiile naționale, dar și în Europa, unde visăm din nou la fazele superioare ale EHF European League! Alături de aceiași fani minunați! Hai, Constanța! CSM Constanța va miza în următorul sezon pe un nucleu important de jucători care au scris istorie pentru Constanța! CSM Constanța atacă un nou sezon în handbalul național și european cu echipa de succes din ediția trecută!, este mesajul clubului de pe litoral.  

 
Rămân în tricoul Constanței portarii Dan Vasile, Ionuț Rusu și Gabriel Preda, centrii Călin Căbuț, Andrei Drăgan și Ayar Murtaza, interii Vitaly Komogorov, Gabriel Ilie, Irakli Chikovani, Mikalai Aliokhin și Marin Vegar, extremele Valentino Ravnić, Alexandru Andrei, Ionuț Nistor, Strahinja Stanković, Rareș Ștefan și Teodor George Ștefan, pivoții Zoran Nikolić și Gastón Mouriño.
 

Un grup sudat și valoros, determinat să se bată pentru trofee cărora li se vor mai adăuga o serie de jucători în viitorul apropiat! Hai, Constanța!, se mai arată pe pagina de Facebook a CSM Constanța.

 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Handbal)
 
Citește și:


Handbal
András Szász va juca la CSM Constanța. „O adevărată forță a naturii pe semicerc“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii