Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:22 30 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal Rareș Ștefan, 11 goluri! Noi victorii pentru CSM Constanța, la tineret și juniori (GALERIE FOTO)

ro

30 Sep, 2024 11:20 274 Marime text
 CSM Constanța a învins CSM București și la tineret. Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Handbal)
CSM Constanța a obținut prima victorie din noul sezon al Campionatului Național de Handbal Masculin Tineret.
 
Echipa antrenată de Enis Murtaza și Denis Ali s-a impus în Sala Sporturilor „Simona Amânar֧“ din Constanța, 32-31 (16-17) cu CSM București, în etapa a doua a Seriei B.
 

După un joc bun și două goluri pentru echipa de seniori, cu o zi înainte, tot contra celor de CSM București!, Rareș Ștefan a fost necruțător cu «tigrii» tineri și a înscris de 11 ori în poarta adversarilor! Băieții noștri au avut 32-28, în minutul 53, însă, până la finalul partidei, oaspeții au redus la limită diferența, este mesajul CSM Constanța.

 
Pentru CSM Constanța au mai evoluat: Cristea, Gabriel Chilianu - Murat 6 goluri, Ragea 4, Vlase 4, Acsentie 3, Mosor 2, Pușcașu 1, Enis Ali 1, Eden Murtaza.
 
Urmează un meci în deplasare, joi, 3 octombrie 2024, cu CS Concordia Chiajna.
 
Juniorii 2 de la CSM Constanța. Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Handbal)Juniorii 2 de la CSM Constanța au câștigat în deplasare, la Galați, în etapa a doua a Campionatului Național de Handbal Masculin J2, și au bifat astfel al doilea succes stagional.
 
Echipa antrenată de Ionuț Pușcașu s-a impus cu 37-32 (15-15), avându-i principali marcatori pe Bogdan Nancu 11 goluri și Nicholas Buricea 10.
 
Au pus umărul la victorie și Cohn 7 goluri, Bejenaru 5, Șopu 2, Dina 1, Dimitriu 1, Cazan, Mutu, Caraș, Abdulhai și Ciotir.
 
În etapa următoare, duminică, 13 octombrie, liderul Seriei D, CSM Constanța, va evolua pe teren propriu cu CSȘ Călărași.
 
Juniorii 1 de la CSM Constanța. Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Handbal)Juniorii 1 au continuat victoriile în Campionatul Național de Handbal Masculin!
 
CSM Constanța s-a impus la scor, 41-21 (18-8, la pauză), în meciul din deplasare cu LPS Brăila, din etapa a doua a Seriei D.
 
Andrei Murat a fost principalul marcator, cu 16 goluri, secondat de David Ragea, cu 10 goluri.
 
Pentru echipa antrenată de Enis Murtaza au mai evoluat: Enis Ali 6 goluri, Acsentie 5, Pușcașu 2, Mosor 1, Bărbieru 1, Cohn, Eden Murtaza și portarii Cristea și Ciocea.
 
În etapa următoare, sâmbătă, 12 octombrie 2024, CSM Constanța va primi vizita CS Axiopolis Cernavodă.
 
Citește și:

CSM Constanța handbal
Juniorii 3, debut cu dreptul în campionat (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii