Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:34 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud Constanța a învins în deplasare CSM Focșani 2007

ro

05 May, 2022 21:23 1932 Marime text
  • Cu 54 de puncte acumulate până acum, formația de pe litoral ocupă locul patru în clasament.

Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța a disputat astăzi meciul din etapa a 24-a a Ligii Națională, antepenultima rundă a sezonului.

„Delfinii“ au întâlnit în deplasare CSM Focșani 2007, de care a dispus cu 26-25 (12-9).

În urma acestui succes, formația de la malul mării a acumulat 54 de puncte, după 17 victorii, trei egaluri și patru înfrângeri, și se află pe locul patru în clasament, la unul, respectiv două puncte de ocupantele locurilor trei și doi de pe podium.     
 

Bifăm o victorie prețioasă la Focșani, după un final dramatic, în care vrâncenii au forțat fără succes revenirea. Băieții noștri s-au instalat la conducere după primele minute și s-au distanțat la 3 goluri, la jumătate reprizei, 7-4. Diferența a crescut la 12-8, după ce Stankovic a finalizat spectaculos o aeriană plecată de la Andrei. Dar, gazdele au reușit să înscrie în ultimele secunde și scorul la pauză a fost 12-9. CSM Focșani a egalat, la 19, în minutul 48, și ne-a ținut în tensiune în ultimele 10 minute. Dar, echipa noastră a gestionat în favoarea sa fazele importante, s-a desprins la 24-21, și, după o ultimă tresărire a gazdelor, s-a impus la limită, scor 26-25. Ionuț Stănescu a avut procentaj maxim la aruncările de la 7 metri: 7 din 7!, se arată pe site-ul oficial al HCDS.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii