Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:36 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE HC Dobrogea Sud Constanţa II a învins CNOPJ Bucureşti în Divizia A

ro

21 Mar, 2021 11:58 3223 Marime text
  • Tânăra echipă de pe litoral se află pe locul şase în clasament.
 
În ultimul meci jucat la turneul de la Buzău al Diviziei A, seria B, astăzi, în etapa a 14-a, cu CNOPJ Bucureşti (penultima clasată), HC Dobrogea Sud Constanţa II a înregistrat o victorie, scor 35-33 (16-16).

În 14 meciuri, tânăra formaţie de handbal de pe litoral a acumulat 15 puncte (după cinci victorii şi nouă eşecuri) şi se află pe locul şase în clasament, unicul obiectiv al satelitului HCDS fiind acela „de a le oferi posibilitatea tinerilor handbaliști de la Academia HC Dobrogea Sud să crească în valoare, în perspectiva pasului către prima echipă a clubului”.

A doua reprezentantă a judeţului Constanţa în Divizia A, CS Medgidia (locul 2, cu 28 de puncte), joacă în etapa a 14-a tot astăzi, dar de la ora 15.40, cu CSU Craiova (locul 3, cu 27 de puncte).   

UPDATE:

CS Medgidia a pierdut cu 26-33 (12-15) meciul u CSU Craiova.

Medgidia nu a avut o zi bună în teren, fiind condusă de adversara sa pe tot parcursul meciului, se arată pe pagina de Facebook a clubului din judeţul Constanţa.


În urma acestui eşec, CS Medgidia a coborât pe locul patru în clasament, cu 28 de puncte, la egalitate însă cu echipa de pe poziţia a treia, CSM Bucureşti II.  

Sursa foto: HC Dobrogea Sud 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii