Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:16 26 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud Constanţa joacă astăzi cu CSA Steaua Bucureşti

ro

06 Feb, 2022 11:46 2557 Marime text
  • Echipa de pe litoral s-a confruntat cu multe probleme de lot în ultima perioadă.

Formaţia masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanţa susţine astăzi meciul din etapa a 17-a a Ligii Naţionale, întâlnind în deplasare CSA Steaua Bucureşti.
 
În clasament, HCDS ocupă locul trei, cu 40 de puncte, în timp ce Steaua se află pe poziţia a cincea, cu 36 de puncte.

Meciul se joacă de la ora 15.30, la Chiajna, în direct la TVR1.

Meci tare și astăzi pentru băieții noștri, care vor juca pe terenul Stelei, la Sala Concordia din Chiajna. Cu toate problemele de lot cunoscute, echipa este determinată să se bată pentru victorie. Chiar dacă va fi foarte greu, se arată pe site-ul oficial al HCDS.


Echipa de pe litoral s-a confruntat cu mai multe probleme de lot în ultima perioadă. După ce i-a pierdut pe Raso, Nistor şi Buvinic, HCDS a avut şi jucători bolnavi de gripă, antrenorul George Buricea fiind nevoit să apeleze la juniori şi la jucători de la formaţia secundă, pentru a putea ţine antrenamentele.  

A fost extraordinar de greu să ne pregătim. Am chemat mai mulți juniori ca să putem face antrenamentele. După ce i-am pierdut pe Leon și pe Nistor, a venit și decizia lui Buvinic, care s-a lăsat de handbal. Sunt 3 jucători din primul 7, pe care nu-i mai avem. Au apărut și cazurile de gripă. Am pierdut cu Turda. Nu ne găsim scuze. Sunt lucruri reale, care s-au întâmplat, pe care lumea trebuie să le știe. Între timp și-au mai revenit dintre cei bolnavi și ne antrenăm, să reușim să câștigăm meciul. Asta ne dorim, dar e clar că nu mai suntem cei de anul trecut. Asta e realitatea. Nu putem ascunde lucrurile astea. Trebuie să le spun, pentru că lumea are așteptări. Noi i-am obișnuit așa. Am câștigat Supercupa, nu am pierdut decât un meci în campionat, dar nu mai avem echipa de anul trecut! Asta ar trebui să știe suporterii noștri și toată lumea. Că noi nu mai suntem cei de anul trecut. Nu ne vom da la o parte, vom munci și vom lupta cu ce avem, dar e clar că lotul este mult mai subțire, a declarat George Buricea, potrivit site-ului oficial al clubului.

Cei care au fost afectați cel mai tare de gripă în ultimele zile, Dani Vasile, Alexandru Andrei și Nikolic, se antrenează acum normal. De asemenea, s-au refăcut şi Chikovani, și Vegar.

Sunt OK acum. Cred că toată lumea a avut probleme de genul acesta. Că avem noi mai multe acum, e clar că nu putem controla această situație. Trebuie să ne adaptăm cumva și să continuăm să ne antrenăm. Să muncim pentru un rezultat cât mai bun la fiecare meci, a punctat Daniel Vasile, conform sursei citate.

 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: HC Dobrogea Sud

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii