Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:34 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud Constanța, victorie fără probleme cu CSM Alexandria (GALERIE FOTO)

ro

27 Mar, 2022 20:36 2290 Marime text
  • În clasament, HCDS se află pe locul patru, cu 50 de puncte, după 16 victorii, două egaluri și patru înfrângeri.

Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța a disputat astăzi meciul din etapa a 22-a a Ligii Naționale, întâlnind pe teren propriu ultima clasată, CSM Alexandria.

A patra în ierarhie, formația de pe litoral s-a impus, conform așteptărilor, scorul fiind 31-23 (13-11).

Pentru HCDS a fost prima partidă acasă după doi ani în care nu s-au mai aplicat restricții în privința accesului spectatorilor prin prisma pandemiei de coronavirus, iar gazdele au lăsat intrarea liberă.

Au evoluat:

HC Dobrogea Sud (antrenori, George Buricea și Ionuț Stănescu): Vasile - 1 gol, Chilianu, Preda - Andrei 8 goluri (1x7m), Nikolic 5, Komogorov 4, Stankovic 3 (1), Chikovani 2, Susanu 2, Loghin 2, Vegar 1, Stănescu 1, Bruj 1, Ilie 1, Caba, R. Ștefan.

CSM Alexandria (antrenor, Liviu Candidatu): Simulescu, Varo - Hamouda 6 goluri (2x7m), Dobrincu 5, Chiorean 4, Hebo 4, Vartic 1, Oancea 1, Roșca 1, Voicu 1, Păunescu, Gal, Staicu, Călin.

A fost spectacol la primul meci fără restricții în Sala Sporturilor, după doi ani de pandemie. Oaspeții au făcut o figură frumoasă în prima repriză, dar delfinii au „accelerat” de la 13-11 la pauză la 22-15, în minutul 45, și au dat recital la poarta adversă. Echipa noastră s-a impus clar, cu 31-23, iar George Buricea a mizat în finalul partidei pe cei mai tineri jucători din lot. Media de vârstă a „7-lui” din teren a fost de 21 de ani, în ultimele minute. Juniorul Rareș Ștefan a debutat în Liga Națională, se arată pe site-ul oficial al echipei constănțene.

 
În clasament, HCDS se află pe locul patru, cu 50 de puncte, după 16 victorii, două egaluri și patru înfrângeri, iar în etapa viitoare se va duela tot acasă cu CSU din Suceava (locul 7, cu 28 de puncte).  

La meci, s-au strâns produse pentru refugiații din Ucraina, donate de suporteri și de echipa constănțeană, iar la campania de ajutorare se adaugă și banii strânși de pe urma tricourilor scoase la licitație. Tricoul lui Ionuț Stănescu a fost câștigat de Florentina Hașoti, cel al lui Laurențiu Toma de Liviu Mustață, iar lui Novak Csaba i-a revenit tricoul lui George Buricea. 

Cel mai bun jucător al lunii februarie, în urma sondajului realizat pe pagina de Facebook a clubului, a fost desemnat Strahinja Stankovic, iar premiul i l-a decernat Mihaela Turof.  
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: 1 - Facebook (HC Dobrogea Sud); galerie - hcdobrogeasud.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii