Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:28 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Împreună, începem drumul spre o nouă finală“ Intrare liberă la meciul HC Dobrogea Sud - CSM București, din Cupa României

ro

06 Apr, 2022 00:00 1691 Marime text

 Daniel Vasile
  • În ultima etapă de campionat, formația de pe litoral a înregistrat o remiză pe teren propriu cu CSM din Suceava, iar CSM București a cedat pe terenul lui Minaur Baia Mare.
 
Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța susține miercuri, 6 aprilie, meciul din turul doi (optimi de finală) al Cupei României, întâlnind pe teren propriu CSM București.
 
Partida este găzduită de Sala Sporturilor din Constanța, de la ora 16.00, și e transmisă în direct de TVR2. În clasamentul Ligii Naționale, HCDS ocupă locul cinci, cu 51 de puncte, în timp ce echipa din capitală se află pe poziția a noua, cu 27 de puncte. În ultima etapă de campionat, formația de pe litoral a înregistrat o remiză pe teren propriu, 19-19 (9-8) cu CSM din Suceava, iar CSM București a cedat pe terenul lui Minaur Baia Mare, scor 28-35 (17-18).
 
„Mi s-a părut un arbitraj dezastruos (n.r. la meciul cu CSU din Suceava). Nu zic că arbitrii au fost împotriva noastră, au făcut greșeli de o parte și de alta. Am avut și noi greșelile noastre, într-adevăr, dar la un moment dat intri într-o vrie a meciului. Mai ales că joci cu Suceava, o echipă care aleargă, o echipă dură. Cred că, de-a lungul jocului, și-au spus cuvântul toate aceste greșeli, și ale noastre și ale arbitrilor. Am pierdut două puncte, dar vedem că suporterii sunt alături de noi și cred că am câștigat încrederea lor. Sunt supărați pe rezultat, nu pe noi. Au văzut că ne-am luptat. Chiar dacă unii dintre noi nu au fost într-o zi bună, fiecare a dat 100% pe teren și s-a văzut asta“, a declarat portarul HCDS, Daniel Vasile, potrivit site-ului oficial al clubului.
 
Gruparea de pe litoral a anunțat că, la meciul de Cupă, spectatorii vor beneficia de intrare liberă. „Vă mulțumim pentru sprijinul vostru oferit indiferent de rezultat și vă așteptăm, miercuri, la meciul cu CSM Bucuresti din optimile Cupei Romîniei. Intrare liberă! Împreună, începem drumul spre o nouă finală. Hai, Constanța!“, se arată pe pagina de Facebook a clubului.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: captură HCD TV
 
Citește și:
 
Tinerii Daniel Paraschiv și David Pavlov, de la HC Dobrogea Sud Constanța, convocați din nou la echipa națională. Vor juca în Cehia

HC Dobrogea Sud Constanța, egal cu CSU din Suceava. Secundele de final, dramatice!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii