Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:08 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În sportul constănțean, ia naștere încă o familie Andreea Lefcenco și Iulian Barbu spun „Da!“. Pe cine vor avea nași (GALERIE FOTO)

ro

23 Jul, 2022 15:10 4324 Marime text
  • Tânărul i-a cerut mâna iubitei sale anul trecut, la Predeal, la șase ani distanță de când cei doi au devenit un cuplu.

Constanța. Peste puține zile, pe 28 iulie, atleta și antrenoarea Andreea Lefcenco și arbitrul de fotbal Iulian Barbu vor spune cuvântul magic: „Da!“, la Constanța, în fața ofițerului de Stare Civilă, care îi va declara astfel soț și soție.

Tânărul i-a cerut mâna iubitei sale anul trecut, la Predeal, la șase ani distanță de când cei doi au devenit un cuplu. Acum va avea loc cununia civilă, iar la anul vor fi organizate serviciul religios și petrecerea cea mare. Nașii Andreei și ai lui Iulian vor fi soții Robaciu (Cristina şi Alexandru, prieteni buni de-ai celor doi).

Emoţionantul moment al oferirii inelului de logodnă a avut loc la Predeal, de faţă fiind şi viitorii naşi. Andreea nu se aştepta să primească atunci inelul de logodnă, astfel că evenimentul a fost o fericită surpriză pentru ea. „A fost o surpriză totală. Voiam să facem poze cu copilul viitorilor naşi, când Iulian a îngenuncheat în zăpadă şi mi-a oferit inelul. Am fost foarte fericită. Nu mă gândeam că acum va fi momentul, deşi îl aşteptam”, a declarat Andreea Lefcenco, sportivă cu dublă legitimare, CS Farul Constanţa - CSU Piteşti, care îl are ca antrenor pe Alin Larion.

În același timp, tânăra este și antrenoare de atletism, la LPS „Nicolae Rotaru“ Constanța, unde pregătește copii cu vârsta între 6 și 13 ani. Pe acest segment, Andreea efectuează în continuare selecții, așteptându-i pe copiii care vor să practice atletismul la stadionul „Gheorghe Hagi“ din Constanța, în zilele de luni, miercuri și vineri, la ora 18.00. Din pricina unor probleme medicale, Andreea nu a putut concura în ultima perioadă, dar speră ca din toamna acestui an să revină în competiții. La atletism, tânăra e multiplă campioană naţională şi medaliată la întrecerile interne şi internaţionale, deţinând şi medalia de argint la Campionatul Balcanic.

Fost fotbalist (juca fundaş central), Iulian Barbu practică arbitrajul de 12 ani, iar din 2013 deţine categoria I, fiind arbitru asistent. În același timp, el este și profesor de sport, activând la Şcoala Gimnazială nr. 10 „Mihail Koiciu” din Constanța.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Andreea Lefcenco, Iulian Barbu)

Citește și:

Inel pe zăpadă
Arbitrul Iulian Barbu a cerut-o de soţie pe atleta Andreea Lefcenco. Ambii sunt şi profesori de sport
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii