Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:04 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Într-o atmosferă incendiară, CSM Constanța a învins campioana Dinamo și s-a calificat în semifinalele Cupei României! (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

12 Apr, 2023 19:53 2078 Marime text


Meci de senzație, în această seară, în Sala Sporturilor „Simona Amânar“ din Constanța, între echipele masculine de handbal CSM Constanța și Dinamo București, în sferturile Cupei României.

Într-o atmosferă vulcanică, formația de pe litoral a avut o evoluție de zile mari și a câștigat meciul, calificându-se astfel în semifinalele competiției.

„Delfinii“ s-au impus cu 34-32 (16-14), administrându-i lui Dinamo (liderul Ligii Naționale și campioană a României) prima înfrângere internă din acest sezon!

Cele două formații se întâlniseră la Constanța și în urmă cu patru zile, în campionat, iar atunci victoria i-aparținut lui Dinamo, chiar dacă CSM jucase foarte bine. Acum, echipa de pe litoral a reușit să-și ia revanșa în fața formației care domină handbalul românesc.

În această seară, CSM a înscris primul gol al meciului și a condus apoi cu 3-2, dar Dinamo a marcat de cinci ori la rând și s-a distanțat la 7-3! Gazdele au redus din diferență până la 6-7, apoi Dinamo a mai avut răbufniri (11-7, 13-10), însă, treptat, CSM a fost tot mai agresivă în apărare, iar Dani Vasile s-a arăat de netrecut în poartă (exasperându-l pe Ghionea, care nu mai reușea să înscrie din extremă). Astfel că „delfinii“ au trecut la conducere pe tabelă și au încheiat repriza cu avantaj de două goluri.

În partea secundă, CSM a fost în marea parte a timpului în avantaj, iar pe final a făcut și spectacol, Brasseleur finalizând o fază cu aeriană. În ultimele minute, spectatorii au urmărit meciul în picioare, iar gazdele s-au distanțat și la cinci goluri (34-29). Dinamo a mai redus din diferență în ultimul minut, însă nu a putut evita înfrângerea, CSM Constanța obținând o mare victorie!   

CSM Constanța o elimină pe Dinamo București din Cupa României după o prestație senzațională. Susținută de o sală întreagă, echipa Constanței produce surpriza, elimină campioana României și merge mai departe în Cupa României Râureni!

A fost 34-32 (16-14 la pauză), după o evoluție de pus în ramă pentru echipa antrenată de George Buricea și Ionuț Pușcașu, care a dat 100% pe teren, în fața unui public admirabil, la Sala Sporturilor.
 


Dani Vasile a făcut minuni, apărând inclusiv cu fața câteva mingi grele și marcând două goluri din poartă în poartă!
 
Au mai jucat Rusu și Preda - portari, Ilie 7 goluri, Andrei 5, Drăgan 4, Stankovic 4, Brasseleur 4, Komogorov 2, Chikovani 2, Nikolic 2, Caba 1, Ravnic1.
 
Felicitări jucătorilor și staff-ului! Ne înclinăm în fața spectatorilor! Urmează Final 4 și visăm la trofeu! Hai, Constanța!, este mesajul CSM Constanța.


Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii