Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:20 21 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Intrare liberă Farul Constanța - IMT Novi Belgrad, în turul al II-lea din Youth League (Liga Campionilor U19)

ro

21 Oct, 2024 10:48 257 Marime text
Formația constănțeană e pregătită de Stere Banoti (antrenor) și Cristian Cămui (director tehnic). Sursa foto: Academia Hagi 
 
 
Echipa Under-19 a Farului Constanța va susţine, miercuri, 23 octombrie 2024, cu începere de la ora 15.00, la baza Academiei Hagi, de la Ovidiu, prima manșă a turului al II-lea din Youth League (Liga Campionilor U19), contra echipei IMT Novi Belgrad, din Serbia.

Pregătită de Stere Banoti (antrenor) și Cristian Cămui (director tehnic), formația constănțeană a obținut dreptul să reprezinte România în Youth League după ce a devenit campioana Ligii de Tineret în luna mai a acestui an, după 1-0 în finala cu FCSB.

Întâlnirea Farul U19 - IMT Novi Belgrad U19 va fi arbitrată de o brigadă din Croația, formată din Ante Čulina, Dario Kolarević și Vinko Podrug.

Intrarea spectatorilor este liberă.

Manșa retur este programată pe 6 noiembrie 2024, la Belgrad, de la ora 14.00 (13.00 CET).

Învingătoarea dublei manșe dintre Farul și IMT Novi Belgrad va obţine calificarea în turul al III-lea al Youth League, fază a competiției în care va întâlni învingătoarea dublei confruntări dintre Lokomotiv Zagreb (Croația) și Dinamo Minsk (Belarus).

Citește și:

Farul Constanța Under-19 și-a aflat adversarul din turul secund al Youth League
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii