Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:51 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Învățăm să fim campioni“ Reprezentanți ai Farului Constanța, în vizită la Școala Gimnazială nr. 28 „Dan Barbilian“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

29 Sep, 2022 10:54 3339 Marime text
Reprezentanți ai Farului Constanța au vizitat astăzi Școala Gimnazială nr. 28 „Dan Barbilian“ din Constanța, în cadrul proiectului „Învățăm să fim campioni“, derulat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța.

Au fost prezenți, alături de oficiali ai clubului de pe litoral, jucătorii Mihai Popescu, Dragoș Nedelcu, Roberto Mălăele, dar și Andreea Laiu (de la echipa de fete).

Din partea Farului au mai venit Paul Peniu (președinte Academia Hagi), Alexandru Mățel (team manager Farul), Costin Mega (director marketing Farul), Ion Constantinescu (responsabil cu partea de învățământ la Academia Hagi) și Sorin Teodoreanu (ofițer de presă). Nu a lipsit nici Gabriel Georgescu, inspector de educație fizică și sport la ISJ Constanța.

În întâlnirea din sala de sport a școlii, oaspeții au vorbit cu copiii și s-au fotografiat cu ei, dăruindu-le cadouri cu însemnele Farului, printre care și un tricou, înrămat, cu semnăturile componenților lotului. La acțiune au mai participat directoarea Școlii 28, Constanda Moraru, dar și Valentin Constantin, Ioana Grava și Paul Cămui, profesori de educație fizică. La final, copiii au strigat într-un glas „Hai, Farul!“.   

Întâlnirea din 2018

În octombrie 2018, elevii școlii au primit vizita lui Ciprian Marica (pe atunci finanţatorul SSC Farul) şi Ionel Dănciulescu (team manager la SSC Farul la acea vreme), alături de reprezentanții DJST Constanţa Mariana Solomon, Mihai Orzan şi Alexandru Negraru.  

Oaspeţii le-au vorbit atunci copiilor despre sport şi beneficiile acestuia şi au răspuns la întrebările micuților. După care le-au oferit mingi de fotbal şi autografe și s-au fotografiat cu ei.




 Citește și:
Imagini de la eveniment
Constanța. Ciprian Marica și Ionel Dănciulescu, de la SSC Farul, în mijlocul copiilor. Programul "Campionii României în școală, liceu și universitate" la Școala 28 "Dan Barbilian" (galerie foto + video)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii