Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:21 30 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jocurile Olimpice Paris 2024 Bernadette Szocs a acces în optimi la tenis de masă

ro

30 Jul, 2024 14:13 241 Marime text
 Bernadette Szocs. Sursa foto: Facebook (COSR)
Jucătoarea română de tenis de masa Bernadette Szocs (locul 10 mondial) s-a calificat în optimile probei de simplu de la Jocurile Olimpice Paris 2024, după ce a trecut de Margaryta Pesotska (Ucraina, 81 mondial), scor 4-1 (12-14, 11-5, 12-10, 14-12, 11-4).

În optimi, Bernadette Szocs se va duela cu Sofia Polcanova (Austria, 23 mondial), finalista din acest an de la Top 16 Europa.
      
Tenisul românesc și-a încheiat evoluțiile la Jocurile Olimpice de la Paris, după ce perechea Ana Bogdan / Jaqueline Cristian a pierdut confruntarea cu Shuko Aoyama / Ena Shibahara (Japonia), în două seturi: 6-2, 6-3.
 

Le mulțumim și le dorim mult succes în continuare!, este mesajul Agenției Naționale pentru Sport.

 
La canotaj, Simona Radiș și Ancuța Bodnar s-au calificat în Finala A la dublu vâsle feminin (W2x), obținând locul 1 în semifinală.

Invincibile! Așa sunt Simona Radiș și Ancuța Bodnar pe apă! Fetele au făcut o semifinală de excepție. Cu un finish spectaculos, Simona și Ancuța s-au calificat în Finala A. Toată țara este alături de ele în drumul lor către aurul olimpic! (ANS)

 
Andrei Sebastian Cornea și Marian Florian Enache au ocupat locul 3 în semifinala probei de dublu vâsle masculin de astăzi, 30 iulie 2024, cu un finish foarte bun, calificându-se în Finala A a probei.
 

O nouă finală, o nouă șansă la medalie pentru canotajul românesc! Bravo, băieți! Suntem mândri de voi! Hai, România! (ANS)

  
De asemenea, Ștefan Berariu, Sergiu Bejan, Andrei Mândrilă și Ciprian Tudosă s-au calificat în Finala A a probei de patru rame masculin (M4-), la finalul cursei de recalificare de astăzi, în care au ocupat locul 2.
 

Ce nebunie de cursă! În sport, totul se joacă până în ultima secundă. Bravo, băieți! Succes în finală! (ANS).


Citește și:

Jocurile Olimpice Paris 2024
David Popovici s-a calificat în semifinale la 100 m liber. Un nou finiș debordant!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii