Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:21 07 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Jocurile Olimpice Paris 2024 Camelia Voinea - „Cine este vinovat să răspundă! Cu acel 0.1, Sabrina are medalia mult muncită“

ro

06 Aug, 2024 17:06 1486 Marime text
 
 
Camelia Voinea, mama și antrenoarea Sabrinei Maneca Voinea, de la CSM Constanța, sportiva nedreptățită în finala de la sol de la Jocurile Olimpice Paris 2024, a menționat că au fost trimise către TAS dovezile în cazul „Sabrina Maneca Voinea“.  
 

„Pentru că sunt un om corect și nu am ce ascunde, sufăr de transparență, acum am trimis împreună cu FRG mail cu poze, video și ce explicații vor da cei de la TAS.
 
Cine este vinovat să răspundă, eu, noi, împreună cu COSR, FRG, NADIA, dna Fumea și voi, tot poporul român, facem toate eforturile pentru a obține dreptatea.
 
Cu acel 0.1 Sabrina are medalia mult muncită și argumentat că a fost o mare eroare din partea lor!
 
Țin să menționez că am citit niște coment-uri în care vreau să explic că dna Fumea ieri NU a fost în juriul de apel la sol, nu are nici o vină, ba din contră luptăm împreună ptr dreptate cu probe.
 
Vă mulțumesc tuturor și vă iubim!
 
Hai România!“, a postat Camelia Voinea.

 
În același timp, aceasta a anunțat că cele două, antrenoare și sportivă, își doresc continuarea colaborării cu CSM Constanța.  
 

Mulțumesc CSM Constanța și Primăriei Constanța pentru toate eforturile și susținerea acordată și ne dorim din suflet ca în urma celor întâmplate la Jocurile Olimpice unde Sabrinei i-a fost furată medalia de bronz, ne dorim să ne continuăm colaborarea în aceeași termeni contractuali considerând că această medalie de bronz era de drept a noastră!



Nu este corect ca noi să întrerupem contractul cu dvs din cauza unor erori de arbitraj care sunt făcute public și sunt sigură că vor fi dovedite legal.
În urma acestei situații create vă rog respectuos să analizați corect continuarea colaborării cu noi!

Mulțumesc frumos!, a punctat Camelia Voinea.

 
Amintim că, în seara zilei de luni, 5 august 2024, în urma celor întâmplate în finala de la sol, Camelia Voinea posta pe Facebook:

Noi astăzi aici am întrerupt gimnastica. Atât am putut suporta.

UPDATE:
 
Potrivit Euronews, exercițiul la sol din finala olimpică al Sabrinei Maneca Voinea va fi reanalizat, după cum a decis conducerea Federației Internaționale de Gimnastică.

Sursa foto: Facebook (CSM Constanța)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii