Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:17 05 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jocurile Olimpice Paris 2024 Debut pentru luptătorul Răzvan Arnăut, de la CS Farul Constanța. „Trăiește-ți visul!“

ro

05 Aug, 2024 11:21 348 Marime text
Răzvan Arnăut. Sursa foto: CS Farul Constanța 
Luptătorul Răzvan Arnăut, de la CS Farul Constanța, debutează astăzi, 5 august 2024, de la ora 16.00, la Jocurile Olimpice Paris 2024, în calificările categoriei 60 kg la lupte greco-romane
 
Antrenorii lotului României de la JO 2024 sunt Stadnik Andrei (la feminin) și Petre Cărare (la masculin), iar la club Răzvan Arnăut îl are antrenor pe Grigore Gheorghe.
 
CS Farul Constanța a subliniat pe site-ul oficial importanța calificării lui Răzvan Arnăut la Jocurile Olimpice, urându-i succes luptătorului.   
 

Răzvan, trăiește-ți visul!
 
Mereu alături de sportivii noștri, indiferent de competiția în care concurează. După mai mult de doi ani în care am fost necondiționat lângă ei, fie că ne refeream la box, haltere, atletism, scrimă, gimnastică artistică și aerobică, natație, lupte, arte marțiale sau navomodelism, acum avem onoarea să fim alături de cei mai performanți dintre ei, doi sportivi și un antrenor, calificați la Jocurile Olimpice sub stindardul Clubului Sportiv Farul.
 
În această după-amiază, va intra în focul luptei, vârful de lance al luptelor greco-romane din țara noastră, la categoria 60 kilograme, Răzvan Arnăut!
 
Un sportiv de excepție, foarte muncitor și serios și cu un caracter deosebit. Drumul spre calificarea sa la întâlnirea cu cei mai reputați luptători ai planetei la Paris, a fost dur, sinuos și ne-a ținut pe toți cu sufletul la gură până în ultimul moment. Dar Răzvan Arnăut a reușit! Și-a văzut visul cu ochii, acela de a reprezenta România la Jocurile Olimpice 2024.
 
Noi îi urăm să fie sănătos, să lupte așa cum știe, să aibă un dram de noroc, credință și împlinirea că și-a făcut datoria față de sportul pe care îl practică, pentru club, pentru țară. Și pentru că tot și-a văzut visul cu ochii, acum nu îi mai rămâne decât să îl trăiască! La maxim, așa cum a suferit în perioadele de pregătire pentru această întâlnire.
 


Avem emoții pentru el, însă avem și o IMENSĂ ÎNCREDERE CĂ VA LUPTA PENTRU ȘANSA LUI.
 
Nouă nu ne rămâne decât să-i ținem pumnii și să-i urăm baftă.

Și să strigăm:
Hai Răzvan, cu Farul pentru România!, este mesajul CS Farul.

 
Citește și:

CS Farul Constanța
Luptătorul Răzvan Arnăut s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris. Vis împlinit!

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii