Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:11 07 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jocurile Olimpice Paris 2024 Luptătoarea Andreea Ana, din Mangalia, în așteptarea recalificărilor (GALERIE FOTO)

ro

07 Aug, 2024 15:51 481 Marime text
Andreea Ana. Sursa foto: Facebook (Comitetul Olimpic și Sportiv Român) 
La Jocurile Olimpice Paris 2024, în optimile de finală de la lupte feminin, românca Andreea Ana (categoria 53 kg) a fost învinsă de Lucia Yamileth Epez Guzman, din Ecuador, fără să reușească să câștige niciun punct. Scor final 0-7.
 
Acum, sportiva de la CSA Steaua București, dar originară din Mangalia, acolo unde a deprins luptele și a fost lansată în performanță de antrenorul Marian Oancea, așteaptă cu emoție rezultatul meciului din semifinale dintre ecuadoriancă și Annika Wendle, din Germania, programat astăzi, 7 august 2024, după ora 19.15 (ora României). Calificarea în finală a sud-americancei o poate trimite în recalificări pe Andreea Ana.
 

”A fost un meci greu, dar mă așteptam să fie așa. Mă așteptam însă la o evoluție mai bună din partea mea. Au fost mici greșeli care au făcut diferența. Acum aștept să văd dacă va merge în finală pentru că, așa cum arată tabloul, n-ar trebui să aibă probleme în semifinale.
 
Dar întrecerile olimpice sunt imprevizibile și deja au fost multe surprize. Faptul că am a fost penalizată nu consider că a fost neapărat corect, dar asta a fost decizia arbitrelor și o respect.

M-am mai întâlnit o dată cu ea și știam că este adversară puternică, dar aici este alt concurs. Am încercat să nu iau în calcul rezultatele pe care le are și să fac tot ce pot pentru a o învinge. Asta am putut astăzi”, a spus Andreea după meci (sursa: COSR).

 
În primul tur din calificări, Andreea Beatrice Ana a câștigat în fața Marianei Drăguțan din Republica Moldova.
 
Românca a dominat întâlnirea de la început până la sfârșit și s-a impus la final cu scorul 5-0.
 
Această victorie a trimis-o pe Andreea Ana în partida cu Lucia Yamileth Epez Guzman, prima femeie din Ecuador care a câștigat un titlu mondial, în 2021, la Campionatele Mondiale de lupte U-23 de la Belgrad, Serbia.
  
Citește și:

Jocurile Olimpice Paris 2024
Cătălin Chirilă, record olimpic în calificările de la canoe 1 pe 1.000 m! (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii