Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:26 07 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jocurile Olimpice Paris 2024 Răzvan Arnăut, de la CS Farul Constanța, învins în sferturi. „Luptele cu asiaticii sunt incomode“ (GALERIE FOTO)

ro

06 Aug, 2024 09:44 578 Marime text
Răzvan Arnăut, în partida cu Zholaman Sharshenbekov. Sursa foto: Facebook (Comitetul Olimpic și Sportiv Român) 
După frumoasa victorie din optimile de finală de la Jocurile Olimpice Paris 2024, luptătorul român Răzvan Arnăut, de la CS Farul Constanța, a pierdut în sferturi, în limitele categoriei 60 kg la Greco-romane, în fața valorosului Zholaman Sharshenbekov, din Kyrgyzstan, dublu campion mondial, în 2023 și 2022, medaliat cu argint mondial în 2018 și 2021.
 

”Asiaticii au alt sistem de luptă, au valoare mai mare”, a spus Răzvan Arnăut după meci, potrivit Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

 

”Luptele cu asiaticii sunt incomode. Nu e neapărat mai tare ca mine, dar are plasament, mobilitate, e talentat. Eu am ajuns aici prin muncă, multă muncă și nu mă las. Până la urmă tot o să câștig. Acum mai am o șansă să mă bat pentru medalie. Aștept semifinala de diseară. Dacă Zholaman câștigă, eu am șansa de recalificări. Să vedem”, a mai spus luptătorul constănțean, potrivit sursei citate

 
Șansa lui Arnăut să intre în recalificări era ca Zholaman Sharshenbekov să-l învingă în semifinală pe japonezul Kenichiro Fumita, vicecampion olimpic la Tokyo 2020, campion Mondial în 2017 și 2019. Victoria i-a aparținut însă lui Fumita.
 
Citește și:

Jocurile Olimpice Paris 2024
Luptătorul Răzvan Arnăut, de la CS Farul Constanța, s-a calificat în sferturi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii