Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:17 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Jocurile Olimpice Paris 2024 Scrimera Mălina Călugăreanu a avansat în optimi. Succese pentru România și la alte sporturi

ro

28 Jul, 2024 14:33 224 Marime text
Mălina Călugăreanu. Sursa foto: Facebook (Comitetul Olimpic și Sportiv Român) 
La Jocurile Olimpice Paris 2024, la scrimă, românca Mălina Călugăreanu s-a calificat în optimi la floret, după o victorie cu japoneza Yuka Ueno.
 

Floretista noastră a câștigat primul asalt cu japoneza Yuka Ueno, 15-13. Mălina a intrat în meci după ce asiatica a avut 3-0. Distanța, timpul și vârful au fucționat apoi bine pentru tricoloră. În repriza a 2-a lucrurile au intrat în normalitate pentru Mălina care a avut 10-4, 14-9 și a închis în repriza a treia meciul, scor 15-13.
 
Următoarea adversară e puternica italiancă, Alice Volpi, la 15.05. Curaj, și răbdare, acțiuni decise și încredere, Mălina!, este mesajul Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

 
La tenis de masă, proba individuală feminină, Bernadette Szocs avansează în competiție, în urma succesului cu Zhou Jingyi (Singapore) cu 4-1 (9-11, 11-4, 11-3, 11-7, 11-9).   
 

Incredibila Bernadette Szocs avansează la Jocurile Olimpice de la Paris, după o victorie categorică în primul meci la simplu feminin!
Bernie continuă competiția și la simplu, învingând-o pe Zhou Jingyi (Singapore) cu 4-1 (9-11, 11-4, 11-3, 11-7, 11-9).
Jocul ei strategic și loviturile precise i-au adus victoria, urmând să o întâlnească în runda următoare pe câștigătoarea meciului dintre Margaryta Pesotska (Ucraina) și Orawan Paranang (Thailanda).
Bravo, Bernie! Îți ținem pumnii pentru victorii pe linie! Hai, România!, se menționează pe pagina de Facebook a Agenției Naționale pentru Sport.
 

 
La canotaj, Ionela Cozmiuc și Gianina van Groningen și-au asigurat calificarea direct în semifinale, după au obținut locul 1 în seriile de calificare la dublu vâsle feminin categorie ușoară (LW2x).

În penultimul act au ajuns și Florin Arteni și Florin Lehaci, la dublu rame masculin (M2-), probă încheiată pe locul doi în calificări.

La dublu rame feminin (W2-), Ioana Vrînceanu și Roxana Anghel au câștigat seria de calificare și au acces și ele direct în semifnale.

UPDATE:

Mălina Călugăreanu a pierdut cu 9-15 meciul cu Alice Volpi. 
 
Citește și:

Jocurile Olimpice Paris 2024
Au intrat în concurs și gimnastele României. „Bravo, fetelor, sunteți cu un pas mai aproape de a vă împlini visul!“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii