Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:37 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jose Mourinho spune că este „la începutul carierei”

ro

03 Jun, 2022 21:13 901 Marime text

 
  • "Sunt la începutul carierei, (...) va trebui să mă mai suportaţi câţiva ani", a a declarat vineri Jose Mourinho, care a asigurat că se simte încă "tânăr", la mai bine de 20 de ani de la primii săi paşi ca antrenor, relatează AFP.


"Faţă de cel care eram acum 20 de ani, nu s-a schimbat nimic în ce priveşte motivaţia, felul de a-mi trăi meseria", a spus tehnicianul echipei AS Roma, în vârstă de 59 de ani, într-o conferinţă de presă la Institutul Superior de Educaţie Fizică de la Lisabona, pe care l-a absolvit în 1987.

Câştigător săptămâna trecută al Europa Conference League, al cincilea titlu european din palmaresul său, Mourinho a afirmat că abordează finalele în acelaşi fel.

"Finala acesta, a 18-a pentru mine dacă nu mă înşel, nu a fost diferită de prima, Cupa UEFA cu FC Porto în 2003", a afirmat el.


"Cu câteva zile înainte, există o tensiune aparte, asemănătoare cu orele dinaintea meciului. Cele 90 de minute de joc sunt cele în care mă simt cel mai calm, fără emoţii, apoi ele revin la fluierul final", a continuat antrenorul care a trecut pe la Chelsea, Inter Milano sau Real Madrid.


Sursa AGERPRES
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii