Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:53 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Kempo CSM Constanța, distincții primite la Stagiul Național de la Venus (GALERIE FOTO)

ro

28 Jun, 2024 09:50 525 Marime text
 
 
Secția de kempo a CSM Constanța a participat la Stagiul Național de Kempo, care a avut loc în această săptămână la Venus, în județul Constanța.
 
La finalul acestui stagiu, coordonat de Shihan Amatto Zaharia, președintele Federației Române de Kempo, în urma rezultatelor obținute, antrenorii secției de kempo de la CSM Constanța au primit următoarele titluri: Daniel Asaftei (antrenor emerit) - centura neagră (4 Dan), Cătălin Cășaru - centura neagră (3 Dan), Alex Filip - centura neagră (3 Dan).
 
Sportivul Ștefan Orza a primit centura neagră (2 Dan), acesta fiind multiplu campion național la mai multe probe de kempo, vicecampion mondial și campion mondial.
 

Activitatea CSM Constanța a fost evidențiată la nivelul Federației Române de Kempo, toți sportivii clubului nostru având evoluții bune la antrenamentele stagiului de pregătire și primind diplome de participare. Hai Constanța!, este mesajul CSM Constanța.

 
Toți sportivii CSM Constanța au participat la antrenamentele stagiului de pregătire și au primit diplome de participare.
 

Ce ne recomandă pe noi? 20 de ani de arte marțiale: meciuri profesioniste în cele mai mari gale ale lumii, medalii naționale și internaționale la Lupte, Karate, Kempo, Unifight, Kickboxing, MMA! Mulțumim domnului Amatto Zaharia pentru susținerea și tot ajutorul acordat, promitem să producem cât mai mulți luptători de Kempo care să aducă cinste României, Constanței și Federației Române de Kempo! Osss!, a punctat și Alex Filip.

 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Kempo)
 
Citește și:

 
Sportivii de la CSM Constanța, patru medalii la Naționalele de Kempo full contact (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii