Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:53 19 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Constanța, Săptămâna Europeană a Sportului, ediția 2024. Când are loc festivitatea de deschidere

ro

19 Sep, 2024 09:55 701 Marime text
Evenimentul se va desfășura timp de o săptămână. Sursa foto: Facebook (DJST Constanța) 
Săptămâna Europeană a Sportului revine cu ediția 2024!
 
Ca în fiecare an, evenimentul se va desfășura între 23 și 30 septembrie, în toată Europa și nu numai.
 

În 2024, dorim să promovăm valorile UE și valorile Jocurilor Olimpice și Paralimpice de la Paris 2024. Să sărbătorim faptul că Jocurile Olimpice au avut loc în Europa!
 
Săptămâna Europeană a Sportului din acest an se va concentra pe trei teme principale: incluziune, bunăstare și apartenență, se arată pe pagina de Facebook a Agenției Naționale pentru Sport.

 
În Constanța, ceremonia de deschidere SES va avea loc pe 23 septembrie 2024, la ora 18.00, la City Park Mall, cu o defilare și un flashmob, precum și cu momente artistice, dans sportiv, dans tradițional, zumba sau aerobic.
 
Vor avea loc întâlniri cu sportivi de înaltă performanță, dar și o tombolă cu premii surpriză.
 
În următoarele zile ale săptămânii, vor avea loc crosuri la Constanța, Cumpăna și Năvodari, o ștafetă a sportului constănțean, Ziua Porților Deschise la Complex Sportiv Tomis, Facultatea de Educație Fizică și Sport Constanța, CS Farul Constanţa, CSS nr.1, CS Victoria Cumpana si Primăria Cumpăna.
 
Pe 29 septembrie, pe terenul gazon de la City Park Mall va fi amenajat un „Sat sportiv”, cu ateliere organizate de cluburile sportive din Constanța la: fotbal, arte marțiale , șah, rugby, baschet, handbal, judo etc.
 

Indiferent de vârstă, mediu sau formă fizică, sportul este pentru toată lumea! La fel este și Săptămâna europeană a sportului (SES), una dintre cele mai mari inițiative sportive din lume.
 


Vă așteptăm să participați în număr cât mai mare la această inițiativă a Comisiei Europene, menită să promoveze sportul și activitatea fizică în rândul tuturor vârstelor, sub motto-ul #BeActive, obiectivul principal fiind conștientizarea importanței unui stil de viață activ pentru sănătate și starea de bine!, este mesajul DJST Constanța, care organizează evenimentul de pe litoral, alături de ANS și cu sprijinul partenerilor lor.

 
Citește și:
 
Ce evenimente au avut loc la Constanța în Săptămâna Europeană a Sportului. Trei activități unice la nivel național
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii