Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:01 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La CS Victoria Cumpăna, unul dintre cele mai moderne cabinete medicale sportive din România, la nivel de club (GALERIE FOTO)

ro

19 Jun, 2024 11:06 653 Marime text
 
În cadrul Clubului Sportiv Victoria Cumpăna, județul Constanța, există un cabinet medical de fizioterapie și recuperare medicală la cel mai înalt nivel.
 

De la începutul acestui an, funcționează un cabinet de fizioterapie modern, în care își desfășoară activitatea domnul fiziokinetoterapeut Paul Ciocănescu, un om atașat sportului, fotbalului, un om care, mai presus de orice, iubește copiii.
 
Cu o bogată experiență națională și internațională, fost campion al României la fotbal cu Viitorul Constanța și Farul, a reușit cu sprijinul autorității locale și conducerii clubului să creeze la Cumpăna unul dintre cele mai moderne cabinete medicale sportive din România, la nivel de club, se arată pe pagfina de Facebook „Cumpăna News“.

 
Potrivit sursei citate, toți sportivii CS Victoria Cumpăna beneficiază în mod gratuit de cele mai complexe proceduri de tratare a problemelor survenite în urma diferitelor accidentări (traumatisme), dar si de o atentă supraveghere în recuperarea medical: combină profesională de fizioterapie, electroterapie, laser, ultrasunete, infraroșu, aparat profesional TECAR.
 

Totul pentru sport! Totul pentru performanță!, este mesajul CS Victoria Cumpăna.

 
Sursa foto: Facebook (Cumpăna News)
 
Citește și:

 
CS Victoria Cumpăna, pe podiumul național la lupte pe plajă. „Ambiție! Determinare! Luptă! Suntem mândri de voi!“ (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii