Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:26 21 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța O firmă din Cluj - Napoca îi livrează Primăriei Ostrov echipamente digitale pentru unități de învățământ (DOCUMENT)

ro

21 Oct, 2024 17:00 190 Marime text
Primăria Ostrov. Sursa foto: ZIUA de Constanța 

 
  • Achiziția este în proiectul „Dotarea cu mobilier, materiale didactice si echipamente a Liceului «Regele Carol I» Ostrov (structuri: GPN Ostrov, GPN Galița, GPN Gârlița, Școala Gimnazială nr. 1 Galița, Școala Gimnazială nr. 2 Almalău, Școala Gimnazială nr. 4 Gârlița).
Comuna Ostrov (Primăria), din județul Constanța, în calitate de autoritate contractantă, a atribuit contractul „Achiziția de echipamente digitale în cadrul proiectului Dotarea cu mobilier, materiale didactice si echipamente a Liceului „Regele Carol I” Ostrov (structuri: GPN Ostrov, GPN Galița, GPN Gârlița, Școala Gimnazială nr. 1 Galița, Școala Gimnazială nr. 2 Almalău, Școala Gimnazială nr. 4 Gârlița)“, prin anunț de atribuire la anunțul simplificat.
 
Valoarea contractului 612 / 17 octombrie 2024 este de 323.180 lei, ofertant câștigător fiind firma Union Co SRL

Despre Union Co SRL

Potrivit termene.ro, platformă consultată luni, 21 octombrie 2024, firma Union Co SRL a fost înființată în anul 2004, adresa sediului social este în municipiul Cluj-Napoca, iar obiectul principal de activitate este „Comerț cu ridicata al calculatoarelor, echipamentelor periferice și software-ului“.

Asociat unic al Union Co SRL este Agnes Dezso, care deține și calitatea de administrator.

În 2023, Union Co SRL a avut o cifră de afaceri de 24.484.932 lei, un profit de 1.172.259 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 26.

Platforma termene.ro informează că Union Co SRL are în jur de 3.700 de contracte câștigate - achiziții directe și peste 1.000 de contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări – 20 octombrie 2024).

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Achiziții, licitații, vânzări“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu car
acter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații ș i de pe platforma termene.ro.
 
Citește și:

Primăria Ostrov cumpără echipamente digitale de 65.000 de euro pentru Liceul Regele Carol I din comună și structurile adiacente (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii