Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:50 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța O firmă din Sântana de Mureș reabilitează Căminul Cultural de la Șiriu, comuna Crucea (DOCUMENT)

ro

29 May, 2024 14:17 1709 Marime text

 
  • Valoarea contractului 3972 / 28 mai 2024 este de peste 1,2 milioane lei.
 
Comuna Crucea (Primăria Crucea), ca autoritate contractantă, a atribuit contractul „Execuția lucrărilor de construcții pentru obiectivul de investiții «Renovare și eficiență energetică a clădirii publice Cămin Cultural, localitatea Șiriu, comuna Crucea, jud. Constanța»“, prin anunț de atribuire la anunțul simplificat.
 
Valoarea contractului 3972 / 28 mai 2024 este de 1.245.823,63 lei, ofertant câștigător fiind firma Kriskon SRL.  
 
După cum se arată pe e-licitatie.ro, obligațiile contractului constau în îndeplinirea de către operatorul economic desemnat câștigător, denumit în continuare Antreprenor, a următoarelor activități:
 
• achiziționarea tuturor materialelor și a produselor necesare, a tuturor utilajelor, mijloacelor și echipamentelor, necesare pentru execuția lucrărilor;

• orice activitate sau lucrare provizorie necesară pentru pregătirea șantierului, sau orice autorizație necesară contractantului de la autoritățile competente pentru executarea lucrărilor și realizarea activităților și lucrărilor temporare;

•  transportul la șantier a oricăror materiale, utilaje, componente și echipamente de lucru, a oricărui mijloc normal sau extraordinar necesar pentru execuția lucrărilor;

• orice testare și testele relevante, așa cum sunt aceste testări și teste solicitate prin legislația și reglementările în domeniul sistemului de asigurare a calității în construcții;

• orice consumabile necesare pentru execuția lucrărilor și realizarea testărilor;

• întreținerea normală și extraordinară a lucrărilor până la predarea acestora către autoritatea contractantă;

• activități și consumabile necesare pentru menținerea șantierului curat și funcțional, demontarea și îndepărtarea oricăror lucrări sau activități provizorii;

• pregătirea oricărei documentații necesare contractantului pentru execuția lucrărilor, documentație care include dar nu se limitează la:

- Grafice generale de realizare a investiției publice;
- Planul calității pentru execuție;
- Planul de control al calității;
• Documentarea informațiilor necesare pentru Cartea tehnică a construcției, inclusiv documentarea instrucțiunilor de exploatare.

• Termenii și condițiile contractului includ și o garanție pentru execuția lucrărilor de minimum trei ani, perioadă în care ofertantul declarat câștigător trebuie să asigure activitățile de garanție.
 
Despre Kriskon SRL

Potrivit termene.ro, platformă consultată miercuri, 29 mai 2024, firma Kriskon SRL a fost înființată în anul 2005, adresa sediului social este la Sântana de Mureș, în județul Mureș, iar obiectul principal de activitate este „Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale“.

Asociat unic al Kriskon SRL este Viorel Huruba, care deține și calitatea de administrator.
 
Acesta mai apare în Domeniile Târnave SA și Kordex Com SRL.

În 2023, Kriskon SRL a avut o cifră de afaceri de 7.370.789 lei, un profit de 301.589 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 15.

Platforma termene.ro informează că Kriskon SRL are cinci contracte câștigate - achiziții directe și nouă contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 28 mai 2024).

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Sursa foto: ZIUA de Contanța
 
Citește și:

Licitații Constanța
Primăria Crucea reabilitează Căminul Cultural din localitatea Șiriu (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii